Ja też polecam Thunderbirda
Szukaj
Thunderbird ma pewną ogromną zaletę do której inne programy nie dorosły..
Jak robimy backup Thunderbirda to na innym komputerze, czy po awarii na tym samym, po zainstalowaniu programu kopiujemy cały katalog i wszystko jest gotowe. Program pamięta wszystkie ustawienia, hasła i które emaile były już ściągnięte.
Inne programy wymagają ustawienia wszystkich parametrów, i po uruchomieniu program ściąga ponownie wszystkie emaile które zostały na serwerze co powoduje, że mamy całą masę podwójnych emaili.
Dodatkową zaletą Thunderbirda jet to, że jak ktoś nie lubi jego wyglądu, to można zainstalować nową Eudorę i oba programy korzystają z tych samych danych.
Niestety dla mnie nowa Eudora nie jest już tak przyjemna jak oryginalna z firmy Qualcomm.
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
I za to tez cenie sobie Thunderbirda.Co prawda prawie caly czas mam kopie w postaci image calego dysku, jednak juz kilka razy ta prostota w postaci profilu zamknietego w jednym katalogu, bardzo mi sie przydala.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
mnie akurat ostatnie wersje thunderbirda jakos zmeczyly.
natomiast przywrocenie zwyklego outlook expressa to zgranie poczty do katalogu, klikniecia importu kont z haslami i jest. gorzej z regulami. ale sciaganie powtorne wiadomosci ? dawno czegos takiego nie przerabialem.
no ale w sumie tyle tych programow jest ze kazdy cos sobie wybierze.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
The Bat
D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;
zapewniam Cię że umiem czytać. Używam od kilku lat The Bat i zawsze w wersji darmowej dołączanej do czasopism
O to nie wiedziałem, że jest taka możliwość. Jakie to czasopisma dają za free?
np komputer świat mam korzystam jest super
Skontaktuj się z nami