Close

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 66

Domyślnie

Zainstalowałem właśnie TB w najnowszej wersji i powiem, że o ile na początku v3 zupełnie mi nie podpasowała, tak teraz zaczynam importować maile z WLM i chyba przeproszę się z TB.. jeszcze nie przesądzone, bo na korzyść WLM przemawia bardzo dobry kalendarz, którego na marginesie, nie można wyeksportować...
    D200 plus graty...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KS Zobacz posta
    Zainstalowałem właśnie TB w najnowszej wersji i powiem, że o ile na początku v3 zupełnie mi nie podpasowała, tak teraz zaczynam importować maile z WLM i chyba przeproszę się z TB.. jeszcze nie przesądzone, bo na korzyść WLM przemawia bardzo dobry kalendarz, którego na marginesie, nie można wyeksportować...
    A nie mozna go czasami synchroznizowac z GoogleCalc? Wtedy problem by sie rozwiazal przez zainstalowanie w Thunderbirdzie dodatkow o nazwach: "Lightning" i "Provider for Google Calendar".
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Zainstalowałam Thunderbird'a. Działa. Jest OK.

Pytanie:
    czy można jakoś bezboleśnie przenieść książkę adresową i pojedyncze adresy danego konta z outlook express.
    Dla utrudnienia dodam, że outlook jest na innym kompie....
    Ostatnio edytowane przez jm ; 13-02-2011 o 13:51
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

PPM na koncie -> ustawienia -> konfiguracja serwera -> pozostaw kopię wiadomości na serwerze

Z kalendarzem sobie poradziłem. Utworzyłem link z hotmaila, zaimportowałem w ligtningu. Działa.

Macie może jakieś linki do Lightninga ze świętami polskimi?
    D200 plus graty...

Domyślnie

PPM na koncie -> ustawienia -> konfiguracja serwera -> pozostaw kopię wiadomości na serwerze

Z pozostawieniem wiadomości na serwerze sobie poradzilam - znalazłam.
    Nie rozwiązałam na razie problemu książki adresowej z outlooka
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    . W razie nowej instalacji odtworzenie poczty, ustawień, adresów to makabra. .
    Jakos nie zanotowalem zadnej makabry wiec chetnie sie dowiem co wedle Twojego rozumowania sie pod tym pojeciem kryje - export, zapisz czy import ?

Domyślnie

Macie może jakieś linki do Lightninga ze świętami polskimi?
    Google Calendar udostepnia takowy.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Jakos nie zanotowalem zadnej makabry wiec chetnie sie dowiem co wedle Twojego rozumowania sie pod tym pojeciem kryje - export, zapisz czy import ?
    Proponuję zatem spróbować przenieść całość poczty parędziesiąt razy na różnych komputerach. Czasem prawie dobrze pójdzie, czasem walka na pół dnia, czasem wcale nie pójdzie a import zaimportuje zadziwiające rzeczy.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

hhmmm Robilem to kilkanascie razy i zawsze bezproblemowo. Fenomen znaczy sie

Domyślnie

TMK pisał o IMAP, zamiast się pitolić z synchronizacją, backupem wiadomości itd. lepiej się na niego przerzucić i zapomnieć o tych średniowiecznych nawykach

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów