Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Jaki program pocztowy?

Proste pytanie -
    jak polecacie program pocztowy do Windows7 (64)??

Ma obsługiwać kilka adresów e-mail, być prosty, z czytelnym interfacem i łatwy w obsłudze, darmowy.
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

"Grzmiący ptaszek" w płaszczyku Nuvola, to wcale dobra propozycja.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Ostatnio przerzuciłem się na Google Mail Checker Plus (wtyczka do Chrome)

Domyślnie

Wypróbuj Windowsowy Live Mail. Przesiadałem się z Thunderbirda. Bardzo czytelny, wiele kont, świetny kalendarz, RSSy.

http://explore.live.com/windows-live-mail?os=other
    D200 plus graty...

Domyślnie

Może wydać się głupie ale... mam pytanie dodatkowe:

czy któryś z tych wymienionych wyżej programów pozwala... na zachowanie odebranej wiadomości na oryginalnym serwerze?
    Np mam konto mailowe w home.pl, maila odbieram przy pomocy programu XXX, czy jest możliwość, aby ten sam mail jednak został też na serwerze w home.pl, - tak aby np korzystając z netu gdzieś poza domem mieć dostęp do historii korespondencji?
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    Może wydać się głupie ale... mam pytanie dodatkowe:

czy któryś z tych wymienionych wyżej programów pozwala... na zachowanie odebranej wiadomości na oryginalnym serwerze?
    Np mam konto mailowe w home.pl, maila odbieram przy pomocy programu XXX, czy jest możliwość, aby ten sam mail jednak został też na serwerze w home.pl, - tak aby np korzystając z netu gdzieś poza domem mieć dostęp do historii korespondencji?

Powiem Ci jedno, jak masz na home możliwość uruchomienia protokołu IMAP, to program wybierz taki który Ci się podoba... Programów używam dowolnych, w pracy outlook, w domu przez www, w komórce ściągam przez exchange'a. IMAP spełni Twoje wymagania, każdy mail wysłany z dowolnego programu zawsze będzie dostępny na serwerze oraz po synchronizacji na każdym kompie.
    Pozdrawiam, Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KS Zobacz posta
    Używam od lat. Zainstalowałem córce i wszystko jest po polsku, ale nazwy skrzynek (odbiorcza itd) są angielskie. Instalowałem różne wersje, a nazwy dalej po angielsku...
    D70s + D300 + D700 + D750 + S 14-24/2,8 + S35/1,4 + N50/1,8 + N24-70/2,8 + N70-200/2,8 VRII + SB-800 + SB-900 + Zenit 122 + SLIK PX RO 500D

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jolania Zobacz posta
    Używam od lat. Zainstalowałem córce i wszystko jest po polsku, ale nazwy skrzynek (odbiorcza itd) są angielskie. Instalowałem różne wersje, a nazwy dalej po angielsku...
    To co powiem nie rozwiązuje akurat Twojego problemu, ale grzecznie zapytam, korzystałeś kiedyś z Thunderbirda?
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jolania Zobacz posta
    Nazwy skrzynek, to znaczy? Może to nazwy po stronie serwera?
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Każdy ma taką opcję, trzeba tylko odznaczyć, że chcesz zachowywać kopie na serwerze Ja używam thunderbirda z 3 kontami mailowymi i jednym uczelnianym podpiętym. Wszystko śmiga.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów