Proste pytanie -
jak polecacie program pocztowy do Windows7 (64)??
Ma obsługiwać kilka adresów e-mail, być prosty, z czytelnym interfacem i łatwy w obsłudze, darmowy.
Szukaj
Proste pytanie -
jak polecacie program pocztowy do Windows7 (64)??
Ma obsługiwać kilka adresów e-mail, być prosty, z czytelnym interfacem i łatwy w obsłudze, darmowy.
"Grzmiący ptaszek" w płaszczyku Nuvola, to wcale dobra propozycja.
Medice, cura te ipsum.
Ostatnio przerzuciłem się na Google Mail Checker Plus (wtyczka do Chrome)
Wypróbuj Windowsowy Live Mail. Przesiadałem się z Thunderbirda. Bardzo czytelny, wiele kont, świetny kalendarz, RSSy.
http://explore.live.com/windows-live-mail?os=other
D200 plus graty...
Może wydać się głupie ale... mam pytanie dodatkowe:
czy któryś z tych wymienionych wyżej programów pozwala... na zachowanie odebranej wiadomości na oryginalnym serwerze?
Np mam konto mailowe w home.pl, maila odbieram przy pomocy programu XXX, czy jest możliwość, aby ten sam mail jednak został też na serwerze w home.pl, - tak aby np korzystając z netu gdzieś poza domem mieć dostęp do historii korespondencji?
Powiem Ci jedno, jak masz na home możliwość uruchomienia protokołu IMAP, to program wybierz taki który Ci się podoba... Programów używam dowolnych, w pracy outlook, w domu przez www, w komórce ściągam przez exchange'a. IMAP spełni Twoje wymagania, każdy mail wysłany z dowolnego programu zawsze będzie dostępny na serwerze oraz po synchronizacji na każdym kompie.
Pozdrawiam, Tomasz
D70s + D300 + D700 + D750 + S 14-24/2,8 + S35/1,4 + N50/1,8 + N24-70/2,8 + N70-200/2,8 VRII + SB-800 + SB-900 + Zenit 122 + SLIK PX RO 500D
Każdy ma taką opcję, trzeba tylko odznaczyć, że chcesz zachowywać kopie na serwerzeJa używam thunderbirda z 3 kontami mailowymi i jednym uczelnianym podpiętym. Wszystko śmiga.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami