Tu jest rozmyte bardzo mocno, bo krajobraz był odległy, a obiektyw wyostrzony na niewielką odległość i do tego - znając Wojtka - ustawiony na f/1.0
Ta teoria mnie się nie sprawdza.Wygląda mi na to, że odległość odbijających się obiektów od szyby nie ma większego znaczenia.Nie widzę też różnic tzn.dużych, bo niewielkie oczywiście są, przy zmianie przysłony od 1,8 do 11 (nie próbowałem wiecej bo ciemno już i z ręki).
Ostatnio edytowane przez Duder ; 20-01-2011 o 16:40
Ta teoria mnie się nie sprawdza.Wygląda mi na to, że odległość odbijających się obiektów od szyby nie ma większego znaczenia.Nie widzę też różnic tzn.dużych, bo niewielkie oczywiście są, przy zmianie przysłony od 1,8 do 11 (nie próbowałem wiecej bo ciemno już i z ręki).
Kolesiowiec - to nie jest teoria, to są nieubłagane prawa fizyki. Normalnie aż musiałem chwycić za kieliszek...
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami