Close

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 77

Wątek: The Doors

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    hmm.. brakowalo mi twojego odbicia, dlatego przyjałem wersję ze to szybki, pozostanę przy tej wersji, bo nie można tak mózgu bezkarnie obciążać
    Trochę musiałem się nakombinowć, żeby to nie był autoportret. Gratuluję spostrzegawczości.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Mz. dla zrównoważenia kompozycji przez prawą, dolną szybkę lewego skrzydła powinna zaglądać Figa.

Domyślnie

pewnie wbiłeś po środku monopod z aparatem zeby się załapał na środek drzwi ;D
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Mz. dla zrównoważenia kompozycji przez prawą, dolną szybkę lewego skrzydła powinna zaglądać Figa.
    Tylko nie wklejaj mi psa PSem, please!

pewnie wbiłeś po środku monopod z aparatem zeby się załapał na środek drzwi ;D
    Nie, mimo tuszy udało mi się zmieścić swoje odbicie jedynie w zielonej farbie.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 20-01-2011 o 17:26 Powód: nie mnożymy...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

bo na łodziach podwodnych mamy takie kółka do kręcenia

btw. jak pierwszy raz zerknałem to myslałem ze w szybach to odbicia, a nie widok za drzwiami, i długo byłem przekonany że tak jest..
    A ja wręcz odwrotnie.Teraz się okazuje, że to jednak odbicie.Podejrzana sprawa.Coś chyba majstrowałeś przy tych odbiciach, bo odbicia są zwykle ostre.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    A ja wręcz odwrotnie.Teraz się okazuje, że to jednak odbicie.Podejrzana sprawa.Coś chyba majstrowałeś przy tych odbiciach, bo odbicia są zwykle ostre.
    Odbicia są zwykle ostre jak się na nie wyostrzy

Domyślnie

Jak się ostrzy na dość płaskie drzwi to zwykle szyby mieszczą się w głębi ostrości.A odbicie w nich jest zwykle ostre chyba, że to jakies dziwne szyby.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

pewnie lustro weneckie.
    Wyostrzenie praktycznie niemozliwe...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Ależ szyby mieszczą się w GO, tyle że odbity - odległy krajobraz już się w niej nie mieści, bo obiektyw był wyostrzony na niewielki dystans.

Domyślnie

zaskakujące teorie Teraz już wiem, że jak ustawię ostrość na lustrze, to nawet jak będzie to ostrość na 15mm to będę mógł oglądać najodleglejsze zakątki wszechświata, bo będą ostre - czemu nasa tego nie używa?

Mnie nie obchodzi, czy to odbicie, czy jesteś ukryty za zielonym pałąkiem po środku, czy kolorki są psychodeliczne czy nie...

Nie podoba mi się kolor bokehu a konkretnie ten wściekły zielony na granicy drzewek z niebieskim

A tak poza tym to super :]
    Naucz się czytać

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów