dziekuje za oceneJestem amtorka dopiero zaczynam sie w to bawic takze niektore slowa mnie zdolowaly i utwierdzily ze jestem tragiczna
hehe no ale postaram sie brac do siebie wasze rady i mam nadzieje ze bedzie lepiej.
Szukaj
dziekuje za oceneJestem amtorka dopiero zaczynam sie w to bawic takze niektore slowa mnie zdolowaly i utwierdzily ze jestem tragiczna
hehe no ale postaram sie brac do siebie wasze rady i mam nadzieje ze bedzie lepiej.
Dasz radę, jak coś chętnie pomogę na PM. A.... jeszcze jedno, jakoś zapomniałem jak Ci na imię.![]()
LED ZEPPELIN
Niezly poczatek. Oby tak dalej.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Też wybieram trójkę i Witam na Forum. Jestem na forum prawie od roku i często dostaję po uszach ale uwierz mi wychodzi to na dobre , gdyż konstruktywne uwagi jakie tu dostaję wpłynęły na zauważalną poprawę przynajmniej niektórych moich kadrów sądząc po komentarzach .Pozdrawiam
Uważaj Waćpanno, bo taka dawka kobieciątkowej delikatnej kokieterii może sprawiać, że niektórzy z nas obdarzeni większym instynktem opiekuńczym zaczną Cię nosić na rękach, cobyś stópek swych nie odmroziła
Tak już bardziej poważnie:
Nr 2 - mimo, że jak już jeden z Kolegów zauważył, psują go przepalone obłoczki (HDR-owa obróbka jakaś była?), ten klimat zimowego zachodu generalnie mnie przekonuje. Nie podoba mi się dziura nad drzewem w lewym górnym rogu - uciąłbym trochę od góry i wtedy to drzewo (moim zdaniem) lepiej domykałoby kadr. Hm... a czy ta wieżyczka to jest to co myślę? Nie ma tam żadnego zakazu fotografowania?
Nr 1 i 3 - generalnie dojść można do smutnej refleksji, że w tym parku w ogóle nie ma drzew które choć trochę trzymałyby pion... Być może zgaduję jaki miałaś zamysł - takie obramowanie z drzew częściowo zasłaniających główny obiekt to nie jest zły pomysł, dużo bardziej oryginalny niż klasyczna "ramka". W takich warunkach jednak trzeba się mocno napracować - tu pnie krzywe, tu latarnia przecięta w pół, z innej strony może bryła budynku już inna lub światło nie takie. Ale trzeba próbować...
Nie zniechęcaj się... Jak ktoś kiedyś zgrabnie to ujął, w fotografii można popełnić bardzo wiele błędów, a mimo to jednak powstają czasem dobre zdjęcia. A nagrodą za same próby jest dar "fotograficznego" widzenia tego świata![]()
Tak bardzo tragicznie to wcale nie jest jak na poczatekWitam na forum .
Ale dla siebie wybiore 3![]()
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
bardzo ładne kadry, szczególnie trójkapozdrawiam i powodzenia życzę
Paweł
d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk
Skontaktuj się z nami