Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: ZIMOWE widoczki

Domyślnie

jestem pod wrazeniem ! Szczegolnie lawka wpadla mi w oko, co powiesz na kwadrat, obcinajac prawa strone ? ale serio fajne kadry.

wrzuc na forum je jak nalezy.

Domyślnie

Cześć sąsiadko, tak może na początek poczytaj...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Na początek odpowiednio zmniejszyć, odpowiednio opublikować, a następnie coś tam ocenimy
    A czy odpowiednio, hmm....
    To czekamy .

Oszczędny w słowach Awatar Misiiia
    Miasto
    Stargard Szczeciński

Domyślnie

hmmm musze pokombinowac świeża jestem tu i troszke sie gubie

Domyślnie

Jako że pierwszy raz na forum ...to pomogę

1.

2.

3.

Domyślnie

zaraz coś tam skrobnę, bo już znalazł się prawdziwy dżentelmen i zaniósł pomoc

Oszczędny w słowach Awatar Misiiia
    Miasto
    Stargard Szczeciński

Domyślnie

dziekuje bardzojak milo

Domyślnie

Na początek witam serdecznie .
    Nie wiele tutaj kobitek, więc tym bardziej sympatycznie jest .

Co do zdjęć, pozwolisz, że zacznę od kadru trzeciego, moim zdaniem najlepszego.
    Pomysł z ławeczką bardzo fajny, a i zastane warunki bardzo ciekawymi wydają się być. Co mnie osobiście drażni, to te obcięte drzewce, zarówno po prawej stronie kadru jaki i po lewej. Przez to brak jest należytego zamknięcia kadru. No chyba, że chciałaś wykorzystać je właśnie w tym celu. Szkoda, że ławeczka nakłada się na kościółek w tle. Może lepszym rozwiązaniem byłoby podejście kilka kroków w lewo i z kadrując z trochę niższej perspektywy skomponować kadr z ławeczką w mocnym DPP i kościółkiem po prawej. Ławka wtedy miałaby za plecami ośnieżone krzaczory i tym samym lepiej mz by się prezentowała .
    Na jedynce pomysł ciekawy, jednak główny motyw zbyt mocno został zasłonięty drewnopodobnymi półproduktami.
    Może gdyby nie było tego środkowego drzewa wyglądałoby to lepiej, a tak lekki chaos zapanował w tym kadrze .
    Dwójka zdecydowanie najsłabsza z setu. Ekspozycja trochę leży (przepały na niebie). Kompozycja też do najbardziej wyszukanych nie należy, a motyw średnio atrakcyjny. Dodając do tego niedociągnięcia obróbkowe fota do kosza.

Robimy dalej, dalej i dalej . Pokazujemy, pokazujemy, a będzie coraz to lepiej .
    Pozdrawiam .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    [...] bo już znalazł się prawdziwy dżentelmen i zaniósł pomoc
    Nie to co ten gbur zza Odry co idzie na łatwiznę i jakieś linki posyła...

Foty masz wycieczkowe, co nie jest wcale wadą, jednak z tzw. dobrymi fotografiami nie mają wiele wspólnego.
    Jakbym miał wybierać to ostatnia.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów