Szukaj
Ostatnio edytowane przez Misiiia ; 14-01-2011 o 20:24
jestem pod wrazeniem ! Szczegolnie lawka wpadla mi w oko, co powiesz na kwadrat, obcinajac prawa strone ? ale serio fajne kadry.
wrzuc na forum je jak nalezy.
Cześć sąsiadko, tak może na początek poczytaj...![]()
LED ZEPPELIN
Na początek odpowiednio zmniejszyć, odpowiednio opublikować, a następnie coś tam ocenimy
A czy odpowiednio, hmm....
To czekamy.
hmmm musze pokombinowac świeża jestem tu i troszke sie gubie![]()
zaraz coś tam skrobnę, bo już znalazł się prawdziwy dżentelmen i zaniósł pomoc![]()
Na początek witam serdecznie.
Nie wiele tutaj kobitek, więc tym bardziej sympatycznie jest.
Co do zdjęć, pozwolisz, że zacznę od kadru trzeciego, moim zdaniem najlepszego.
Pomysł z ławeczką bardzo fajny, a i zastane warunki bardzo ciekawymi wydają się być. Co mnie osobiście drażni, to te obcięte drzewce, zarówno po prawej stronie kadru jaki i po lewej. Przez to brak jest należytego zamknięcia kadru. No chyba, że chciałaś wykorzystać je właśnie w tym celu. Szkoda, że ławeczka nakłada się na kościółek w tle. Może lepszym rozwiązaniem byłoby podejście kilka kroków w lewo i z kadrując z trochę niższej perspektywy skomponować kadr z ławeczką w mocnym DPP i kościółkiem po prawej. Ławka wtedy miałaby za plecami ośnieżone krzaczory i tym samym lepiej mz by się prezentowała.
Na jedynce pomysł ciekawy, jednak główny motyw zbyt mocno został zasłonięty drewnopodobnymi półproduktami.
Może gdyby nie było tego środkowego drzewa wyglądałoby to lepiej, a tak lekki chaos zapanował w tym kadrze.
Dwójka zdecydowanie najsłabsza z setu. Ekspozycja trochę leży (przepały na niebie). Kompozycja też do najbardziej wyszukanych nie należy, a motyw średnio atrakcyjny. Dodając do tego niedociągnięcia obróbkowe fota do kosza.
Robimy dalej, dalej i dalej. Pokazujemy, pokazujemy, a będzie coraz to lepiej
.
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami