Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Michał, zawsze możesz sobie sam ominąć sim-locka a potem powrócić do blokady. Zajmuje to jakieś 5 minut. Sam tak robiłem na 3GS żonki jak lecieliśmy do PL. Przed wylotem blackra1n i po przylocie wystarczyło wyłączyć IPhone'a i wracał do ustawień z simem

Domyślnie

Ja miałem telefon z UK z Orange i działał mi z polską kartą sim Orange ale nie działał z innymi sieciami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaeF Zobacz posta
    A nie taniej będzie zakupić w UK tani telefon i osobno modem pre-paid HSDPA? Po powrocie idziesz z tym do komisu i część kosztów się zwróci.
    Da się taniej, ale w telefonie mam GPS, dostęp do wszystkich kont pocztowych, mini przeglądakę. Z takim kompletem łatwiej jest mi w ciągu dnia załatwiać różne sprawy na mieście, a wieczorem podłączam do kompa, sobie surfuję i robię rzeczy bardziej skomplikowane np odpisywanie na maile.

Sprawdzę tego blacka1n. Największą moją obawą jest, że mój iphone będzie 'bricked' jak coś pójdzie nie tak. Chociaż z drugiej strony za niecały miesiąc odbieram iphone4, więc może zaryzykuję.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    Sprawdzę tego blacka1n. Największą moją obawą jest, że mój iphone będzie 'bricked' jak coś pójdzie nie tak. Chociaż z drugiej strony za niecały miesiąc odbieram iphone4, więc może zaryzykuję.
    Ja robiłem w/g TEGO ale żonka akurat miała 3.1.2. Do innych wersji nie wiem czy tak samo działa.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów