Close

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Wątek: Zejście

Domyślnie Zejście

Jakiś czas temu wybrałem się w niby znane mi miejsce, ale nie do końca odkryte, zawsze myślałem, że dalej nic nie ma ciekawego, a jednak warto było przeprawić się przez skały, a moim oczom ukazał się oto taki widok Wracać się nie chciało, mimo, że ciemno, padał deszcz, miejsce magiczne!
    Nie byłem sam, kilka kamoli dalej wylegiwały się foczki

Pion i Poziom:

1.

2.

Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-01-2011 o 13:58

Domyślnie

Lubię takie "kosmiczne" krajobrazy.
    Ładnie pokazane.
    MarcinWilk

Domyślnie

Dla mnie pion! Super zdjecia, bardzo ladnie naswietlone.

Domyślnie

Wybieram poziom
    Nieprzesłodzone,sterylne i miłe dla oka
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Miejsce kapitalne świetnie je pokazałeś
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

miejsce kosmiczne i kosmicznie pokazane, znaczy pięknie ! Paweł kiedy mnie zabierzesz w tą krainę? Wybieram poziom

Domyślnie

Zgadzam sie z kolegą powyżej, kadr jak z filmu s-fi, niesamowity klimat to największy atut tych zdjęć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Romano H. Zobacz posta
    miejsce kosmiczne i kosmicznie pokazane, znaczy pięknie ! Paweł kiedy mnie zabierzesz w tą krainę? Wybieram poziom
    Zapraszam we wszystkie prawie weekendy Oby pogoda dopisała , bo mi właśnie skończyła się urlop i ani razu nie udało mi się wyruszyć na zdjęcia , mimo prób i wielkich chęci , pogoda była przez ten czas okropna , matowe , jednolite szare niebo , zero światła Uroki Irlandii , albo się coś dzieje konkretnie ...albo wcale nie ma nic
    Co do miejsca to rzeczywiście jak z filmów s-f , nie mogę się doczekać jak pojadę tam następnym razem , a daleko nie mam

Pozdrawiam i dzieki za komentarze.

Domyślnie

Miejsce niesamowite, wręcz odrealnione - oj klapnął by tam lusterkiem kilka razy
    Przy okazji z wielką przyjemnością popatrzyłbym też na postprocessing bo ciągle z podziwu nie mogę wyjść!
    Fotografie, co tu mówić - klasa.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów