Close

Strona 958 z 1948 PierwszyPierwszy ... 458858908948956957958959960968100810581458 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9 571 do 9 580 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szela Zobacz posta
    Jakbym swojego widzial w akcji z choinka i ta koncowka z pokazywaniem ze pora na koryto
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 31-12-2010 o 10:26 Powód: ort.
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Pursue happiness with diligence

Domyślnie

zawsze oglądam to w Nowy Rok

http://www.youtube.com/watch?v=b1v4BYV-YvA
    Czarny Rycerz zawsze zwycięża !

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kęty/Diest

Domyślnie

1 stycznia, sonda uliczna TVN-u, rozchachany pan redaktor zadaje pytanie przypadkowo spotkanej kobiecie:
    - Jak Pani spędziła Sylwestra?
    Na to kobieta: Nie spędzałam, sam zlazł...

Domyślnie

Zima.
    Wyszedł facet wyrzucić śmieci w dresiku i kapciach. Spotkał sąsiada. Wraca nad ranem kompletnie ubzdryngolony. Żona mu otwiera drzwi, a on mówi:
    - Noooeee... nieee... maszzz pojęęęciaaaa Jadźkaaaa... gdzieeee oni nam teee konteeeeeneeeryy na śmieci poprzestaaaawiaaali...

Domyślnie

czym się różni wypadek od nieszczęścia??
    jak teściowa wpadnie do studni to jest wypadek...
    a jak się uratuje to jest nieszczęście...

Co to jest żona i teściowa w jednym samochodzie?

Zestaw głośnomówiący.

Bóg stworzył Adama i odpoczęli przy piwie, ale jak stworzył Ewe to już nie odpoczął.

On i ona żyją ze sobą na kocią łapę. Po kolacji on zmywa naczynia. po
    chwili odwraca się do niej, patrzy głęboko w oczy i pyta:
    - Wyjdziesz za mnie?
    Ona ze łzami szczęścia w oczach:
    - Tak!
    On:
    - Ze śmieciami....

‎- Jesteś jak polska autostrada.
    - To znaczy?
    - Prosta, szeroka, parę dziur i do tego droga.

‎-Dlaczego Statua Wolności przedstawia kobietę?
    -Potrzebna była pusta głowa na taras widokowy.
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

Muzycznie wybredne muchy

Uprawianie stosunków seksualnych z przedstawicielami odmiennych gatunków, choć mało estetyczne i generalnie traktowane jako zboczenie, jest jednak w przyrodzie możliwe. W niektórych przypadkach - np. u pewnych gatunków ptaszków muchołówek - może zaowocować udanym potomstwem. Uczeni zadają więc sobie pytanie, co stoi na przeszkodzie, by praktyka ta się jeszcze bardziej rozpowszechniła. Otóż, jak doniósł niedawno Motomichi Doi, pracujący z grupą swoich japońskich kolegów, w przypadku muszek owocowych separację gatunków zapewnia wybredny, rzec można, gust muzyczny. Dwa badane przez nich gatunki Drosophila ananasae i Drosophila pallidosa mogłyby się z powodzeniem krzyżować, lecz nie czynią tego, "śpiewy godowe" ich samców są bowiem odrażające dla "pań" należących do odmiennego gatunku. Uczeni japońscy dowiedli tego, zamieniając chirurgicznie niektórych samców w niemowy, co radykalnie poprawiło ich szanse międzygatunkowych romansów.

U ludzi to by trzeba raczej panie uciszyć...

Domyślnie

nie wiem czy bylo ;p

http://en.akinator.com/#

klikamy play... wpisujemy jakies imie, wiek itd itp... potem wymyslamy sobie w glowie jakas postac, obojetnie jaka i odpowiadamy na pytania dżina, ktory chce odgadnac o jakiej postaci pomyslelismy efekty sa zaskakujace :P polecam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lortek Zobacz posta
    nie wiem czy bylo ;p

http://en.akinator.com/#

klikamy play... wpisujemy jakies imie, wiek itd itp... potem wymyslamy sobie w glowie jakas postac, obojetnie jaka i odpowiadamy na pytania dżina, ktory chce odgadnac o jakiej postaci pomyslelismy efekty sa zaskakujace :P polecam
    Po trzech próbach Dżin był tak daleko od postaci, o której pomyślałem, że sobie odpuściłem.
    Chyba że o to chodzi, że ma nie zgadnąć...

Strona 958 z 1948 PierwszyPierwszy ... 458858908948956957958959960968100810581458 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów