Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: prawie jak iPad

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MR Zobacz posta
    i wygodnie czyta Ci sie strony ? kurde, do podrozowania moze to byc lepsze rozwiazanie nizeli netbooki (tansze!).
    do tej pory mobilnie używałem Nokii. Teraz to kurcze jak w kinie.
    Aha, ma jeszcze czujnik położenia. Obraca ekran jak iPod.

Domyślnie

kurde, do podrozowania moze to byc lepsze rozwiazanie nizeli netbooki (tansze!).
    hehe a w leb dostaniesz jak za iPada

Domyślnie

i wygodnie czyta Ci sie strony ? kurde, do podrozowania moze to byc lepsze rozwiazanie nizeli netbooki (tansze!).
    uzywany netbook asus eee 901 go (z wbudowanym modemem) to w jukeju 120 funtow, refurbished - 170 funtow z polroczna gwarancja. Wszystko szybko smiga, nawet pograc mozna w mniej wymagajace gierki

tablety jeszcze mnie nie przekonuja do siebie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    A jesteś w stanie porównać zasięg wi-fi tego tabletu i jakiegoś telefonu? Jak odsuwasz się od routera to co pierwsze straci zasięg i jak duża jest różnica?
    przy routerze
    iPod 3 kreski
    ePad 3 kreski
    Nokia N900 5 kresek

w drugim końcu mieszkania /2 ściany/ ca. 10 m
    iPod 1 kreska
    ePad 2 kreski
    Nokia 5 kresek

Domyślnie

hmmm. To mnie nie zadowala :/
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    uzywany netbook asus eee 901 go (z wbudowanym modemem) to w jukeju 120 funtow, refurbished - 170 funtow z polroczna gwarancja. Wszystko szybko smiga, nawet pograc mozna w mniej wymagajace gierki

tablety jeszcze mnie nie przekonuja do siebie
    waga i wielkosc robi duza roznice, takie cos wrzucam sobie do plecaka i nie martwie sie. O netbooka trzeba sie martwic i taszczyc go. Zdecydowanie wolalbym 13" laptopa juz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez verus Zobacz posta
    E-PAD na allegro stoi za 499
    a czytałeś opis?

POLECAM KAZDEMU KUPUJACEMU SPOSOB WYSYLKI KURIEREM! TABLET DOCIERA DO PANSTWA SREDNIO W CIAGU 5-8DNI OD DNIA WYSLANIA!! TO JEST PO PIERWSZE SZYBKO! BEZPIECZNIE! I NIE MUSIMY DLUGO CZEKAC NA NASZA PACZKE!.
    PIERWSZE TABLETY JUZ DOSZLY! NIEBAWEM ZOBACZA PANSTWO KOMENTARZE Z POPRZEDNIEJ AUKCJI! TAK WIEC ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIE Z MOZLIWOSCIAMI I KUPNA TEGO CUDNEGO TABLETA!

UWAGA TAK TANIO JESZCZE NIE BYLO
    ZA JEDYNE 610ZL!
    TOWAR DOSTANIESZ KURIEREM
    TO NAJTANIEJ NA ALLEGRO I W KRAJU
    NIE PRZEGAP TEJ OKAZJI TO JEDYNA TAKA AUKCJA

ja nikogo nie namawiam. Tylko opisuję swoje pierwsze wrażenia. Myślę, że niedługo pojawią się w polskiej dystrybucji. Ktoś sprowadzi hurtową ilość i będzie rozprowadzał.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    nie znam się na tym. Ale dotknięcie drewienkiem czy plastikiem działa
    dobry ekran ( pojemnosciowy ) wlasnie nie powinien reagowac na drewienko czy plastik - masz na tym urzadzeniu multitouch? sprawdzales jak wyglada np pisanie maila na iPadzie a jak na Twoim urzadzeniu?

mimo, ze nie jestem fanbojem appla - wiecej, nawet nie posiadam zadnego urzadzenia z jablkiem to uwazam ze jesli chodzi o ergonomie ( ekran + multidotyk ) to nic nie jest w stanie przebic iphone/ipad
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cube Zobacz posta
    dobry ekran ( pojemnosciowy ) wlasnie nie powinien reagowac na drewienko czy plastik - masz na tym urzadzeniu multitouch? sprawdzales jak wyglada np pisanie maila na iPadzie a jak na Twoim urzadzeniu?

mimo, ze nie jestem fanbojem appla - wiecej, nawet nie posiadam zadnego urzadzenia z jablkiem to uwazam ze jesli chodzi o ergonomie ( ekran + multidotyk ) to nic nie jest w stanie przebic iphone/ipad
    zgoda. Tylko cena jest mało przyjazna. Gdybym w jakiś sposób mógł wykorzystać iPada w firmie, już bym gokupił. A tak wolę te pieniądze wydać na jakieś szkło do Mamiyki.
    Jak już pisałem, nie namawiam nikogo. Przedstawiam tylko alternatywę. Mnie wystarczy.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów