Szukaj
Nikon http://greg77.com/
hmmm. To mnie nie zadowala :/
Pursue happiness with diligence
a czytałeś opis?
POLECAM KAZDEMU KUPUJACEMU SPOSOB WYSYLKI KURIEREM! TABLET DOCIERA DO PANSTWA SREDNIO W CIAGU 5-8DNI OD DNIA WYSLANIA!! TO JEST PO PIERWSZE SZYBKO! BEZPIECZNIE! I NIE MUSIMY DLUGO CZEKAC NA NASZA PACZKE!.PIERWSZE TABLETY JUZ DOSZLY! NIEBAWEM ZOBACZA PANSTWO KOMENTARZE Z POPRZEDNIEJ AUKCJI! TAK WIEC ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIE Z MOZLIWOSCIAMI I KUPNA TEGO CUDNEGO TABLETA!
UWAGA TAK TANIO JESZCZE NIE BYLOZA JEDYNE 610ZL!TOWAR DOSTANIESZ KURIEREMTO NAJTANIEJ NA ALLEGRO I W KRAJUNIE PRZEGAP TEJ OKAZJI TO JEDYNA TAKA AUKCJA
ja nikogo nie namawiam. Tylko opisuję swoje pierwsze wrażenia. Myślę, że niedługo pojawią się w polskiej dystrybucji. Ktoś sprowadzi hurtową ilość i będzie rozprowadzał.
dobry ekran ( pojemnosciowy ) wlasnie nie powinien reagowac na drewienko czy plastik - masz na tym urzadzeniu multitouch? sprawdzales jak wyglada np pisanie maila na iPadzie a jak na Twoim urzadzeniu?
mimo, ze nie jestem fanbojem appla - wiecej, nawet nie posiadam zadnego urzadzenia z jablkiem to uwazam ze jesli chodzi o ergonomie ( ekran + multidotyk ) to nic nie jest w stanie przebic iphone/ipad
500px.com/kubasikorski
Skontaktuj się z nami