Szukaj
No co do tego modelu to masz rację. Tam prędkości po prostu nie maTo przez to, że jest wbudowany silnik (a raczej jego namiastka). To prawda, do pomników sie nadaje, ale pod warunkiem, że jest dobre światło, bo zauważyłem, że przy kiepskim oświetleniu tamron 70-200 ma problemy z "zatrzymaniem" się
Wciąż szuka i szuka... Jak jest wspomaganie AF (np. dioda w korpusie, czy na lampie SB) to problemu nie ma, ale na "sucho" to porażka...
Tu Nikkor 70-200 nie ma sobie równych![]()
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
1 grudnia w Kinie Żubr (Białowieża) odbędzie się otwarty pokaz tego filmu. Zapraszam.
A zdjęcia cietrzewi nie są z D3s, ale spod ręki samego Michała Jastrzębskiego, który trzymał D3s. Skromność tego człowieka zaprowadzi go do piekła. Natomiast głównym operatorem był Roman Wasiluk - równie skrajnie skromny człowiek a do tego diabelnie zdolny.
Jarku, a planujesz jakis pokaz w Warszawie?
Planuję, ale nie mam zielonego pojęcia kiedy... (cytując mojego uwielbionego Bareję) Zarobiony jestem. W następnym tygodniu będzie pokaz na festiwalu w Jeziorsku. Potem też na innych festiwalach, ale niestety (to mój typowy błąd) projekty wykonane, zamknięte traktuję po macoszemu - skupiając myśli na nowych wyzwaniach.
To jak sie odbrobiszi cos bedziesz wiedzial to koniecznie zaloz watek w Cafe
chłopaki czy ktoś już porównywał czułości d3s z d7000 jak wypadają w pojedynku matryc?matryca z d7000 wiadomo jest rewelacyjna nowa konstrukcja-podobno i DR tez jest świetne wiec mam pytanko jak sie do tego ma d3s.jeszcze o dziadku d700 czy d3s jest w kwestii d700 faktycznie słabszy czy przesiadka z d700 na d3s bedzie odczuwalna na wysokich iso czy to tylko odczucie psychologiczne.
lepiej zainwestowac w szkła
a ja powiem, ze czuc roznice. Zwlaszcza AF dziala duzo lepiej w ciemnicy. ISO lepsze o ok. 1,5 EV (3200 dla d700 to ok. 9000 dla d3s)
Skontaktuj się z nami