Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 51

Domyślnie

Ja już pisałem u mnie wersja 2.2.6 działa najszybciej ze wszystkich, na moim kompie operacje są wykonywane prawie w czasie rzeczywistym.
    Fx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lesiu83 Zobacz posta
    Ja już pisałem u mnie wersja 2.2.6 działa najszybciej ze wszystkich, na moim kompie operacje są wykonywane prawie w czasie rzeczywistym.
    A twój komp to?
    Żurek

Domyślnie

u mnie tez i7 950 3,06ghz, 6gb pamieci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    u mnie tez i7 950 3,06ghz, 6gb pamieci
    No i7 jest juz zdecydowanie mocniejsze niż mój Athlon. Ale z tego co czytam w różnych miejscach to okazuje się, że wydajność procesora o ile jest w miarę rozsądna nie ma zbyt wielkiego wpływu. Jednym chodzi dobrze na słabych konfigach a innym muli na bardzo silnych. Spróbuję pokombinować z ustawieniami cache i wersjami .NET. Może tam siedzi diabeł...
    Żurek

Domyślnie

wczesniej mialem athlona x2 64 4800+ i 3gb ramu pod xp i generalnie chodzil zadowalajaco

od czasu do czasu zdarzaly mu sie nieznaczne przyciecia (kilkosekundowe)

przy czym wersja 2.2.6 chodzi i chodziła najlepiej, wczesniejsze wraz z dluzszym uzywaniem masakrowały sie

z tego co zauwazylem na xp, to byl chyba jakis burdel z bilbliotekami net, bo soft nie lubil jak obok niego chodzilo wiecej roznych programow i prawie ze natychmiast po ich odpaleniu zamulal, natomiast jak sie go odpalilo swiezo
    po starcie kompa i tak pracowalo to chodzil ok

faktem jest ze cos jest/byl wrazliwy na inne badziewia w kompie i subiektywnie mam wrazenie ze na win7 chodzi lepiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Żurek Zobacz posta
    A twój komp to?
    Komputer to jednostka DELL-a Studio XPS 8000 , procesor to Intel Core I7 2.80 GHz , pamięci 6GB, karta graficzna NVIDIA GeForce GTS240
    Fx

Domyślnie

Ja wcześniej miałem na Athlonie 64 3200+, 2 GB ram i nx chodził dobrze (wszystkie wersje), od miesiąca ma i5 750, 8 GB ram i chodzi miodzio.
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

A ja chyba się poddam... próbowałem wyłączać cache, instalować różne C++, .NET 4 i dalej kicha - jak zamulał tak zamula. To prawdopodobnie jakiś problem z systemem, ale raczej nie dojdę o co chodzi. Poza CNX2 wszystko chodzi jak powinno więc chyba się poddaję. Szkoda tylko, że dla CNX nie ma realnej alternatywy. Próbowałem już kilku różnych i wyniki z CNX zawsze podobały mi się najbardziej i w sumie pomimo jego powolności najszybciej dochodzę do pożądanych efektów.
    Żurek

Domyślnie

ja swojego już aktualizowałem dwa razy i ani razu nie poprosił o klucz, program oczywiście legalny

Domyślnie

Żurek ja mam tez problem z NX2 tylko u mnie nie zamula ale losowo się zamyka program też wszystkie rzeczy aktualizowałem, wyłączałem cache i niestety nie pomogło i tak się dzieje na 3 komputerach, Wi7 64 bit dwa kompy i jeden win 7 32bit. Na wszystkich padaka, może to problem z jakimś urzadzeniem w sprzęcie driver nie pasi NX2 moze ja wymiekłem.

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów