Szukaj
Andrzej przecież wiesz, że wyświetlacz też nie najgorszy posiadam, a i oczy w miarę sprawne.
Po kiego grzyba miałbym landrynę w niebie zapodawać jak by jej tam nie było?
I nie był to jakiś specjalnie spektakularny wschód, chociaż otwarcie muszę przyznać, że po drugiej stronie działo się dużo ciekawiej.
Kilka dni temu widziałem podobne kolory o wschodzie, więc koloru się nie czepiama kadr znany z tego miejsca, ogólnie przyjemnie w odbiorze
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Prawda pewnie jest gdzieś po środku... skłaniam się po części z diagnozą Andrzeja
a dlaczemu a dlatemu, że nie tylko niebo ale róż wszedł wszędzie - na drzewa, drogę, trawę....
Co nie zmienia faktu, że kadr mi się podoba... tylko ten dziewczęcy kolorek (róż), lepszy byłby w odbiorze w typowo męskich kolorach.
![]()
Ostatnio edytowane przez jacekz40 ; 01-12-2010 o 22:09
Kolor pozostawiam w spokoju bo ogólnie kadr mnie nie wciąga,brak harmoni poprzez tą drogę z nikąd ,do nikąd.Ogólnie spacerniak taki.No i widać pędzel lub coś innego na drzewostanie,no i maczuga dostała smoły na granicy prawej...chyba nie warto było dłubać aż tyle przy tym kadrze.Napewno było warto wstać.
Ostatnio edytowane przez pszetak ; 01-12-2010 o 23:32
Rzeczywiście kolor nieba choć naturalny to niezbyt przyjemny w odbiorze . Las po lewej stronie kadru tworzy monotonię dla całego ujęcia.
Skontaktuj się z nami