Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: Pieskowa ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ostry ,nie próbuj nawet wmawiać mi ,że przez dziesiątki lat łowienia porannego ryb,nawet nie fotografowania,nie znam klimatu poranka,w różnych porach roku...
    Tu,na lapku,jeszcze znośnie to wygląda,ale na monitorze(szerokim gamucie) odpada....

A róbta... co chceta..
    Na rybach się nie liczy bo i to na płaskim i gapisz się na sprzęt a nie na niebo
    Nie powtórzę też że słyszałem że na ryby się jeździ ...
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Andrzej przecież wiesz, że wyświetlacz też nie najgorszy posiadam, a i oczy w miarę sprawne .
    Po kiego grzyba miałbym landrynę w niebie zapodawać jak by jej tam nie było?
    I nie był to jakiś specjalnie spektakularny wschód, chociaż otwarcie muszę przyznać, że po drugiej stronie działo się dużo ciekawiej .

Domyślnie

Mnie się to podoba i kadrowo i kolorystycznie. Ale Grzyba się tu nie czepiajmy

Domyślnie

Kilka dni temu widziałem podobne kolory o wschodzie, więc koloru się nie czepiam a kadr znany z tego miejsca, ogólnie przyjemnie w odbiorze
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Ostry ,nie próbuj nawet wmawiać mi ,że przez dziesiątki lat łowienia porannego ryb,nawet nie fotografowania,nie znam klimatu poranka,w różnych porach roku...
    Tu,na lapku,jeszcze znośnie to wygląda,ale na monitorze(szerokim gamucie) odpada....

A róbta... co chceta..
    Prawda pewnie jest gdzieś po środku... skłaniam się po części z diagnozą Andrzeja
    a dlaczemu a dlatemu , że nie tylko niebo ale róż wszedł wszędzie - na drzewa, drogę, trawę....
    Co nie zmienia faktu, że kadr mi się podoba... tylko ten dziewczęcy kolorek (róż) , lepszy byłby w odbiorze w typowo męskich kolorach.
    Ostatnio edytowane przez jacekz40 ; 01-12-2010 o 22:09

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Bardzo dobra miejscówka, dobrze skomponowany kadr a światło - wiadomo po to się rano wstaje by je łapać.
    Niemniej jeśli ktoś nie zwlókł się z rańca na foty ni razu to ciężko mu przyjąć te kolory.
    Ja mam z ostatniego wypadu na kilku kadrach takie kolory że jakbym je pokazał na forum to aż strach pomyśleć co by się działo
    za ostrym

Domyślnie

I Ty Brutusie....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Kolor pozostawiam w spokoju bo ogólnie kadr mnie nie wciąga,brak harmoni poprzez tą drogę z nikąd ,do nikąd.Ogólnie spacerniak taki.No i widać pędzel lub coś innego na drzewostanie,no i maczuga dostała smoły na granicy prawej...chyba nie warto było dłubać aż tyle przy tym kadrze.Napewno było warto wstać.
    Ostatnio edytowane przez pszetak ; 01-12-2010 o 23:32

Domyślnie

I Ty Brutusie....
    Padlem... No to mamy powazny konflikt fotograficzny
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Rzeczywiście kolor nieba choć naturalny to niezbyt przyjemny w odbiorze . Las po lewej stronie kadru tworzy monotonię dla całego ujęcia.
    D 90; D750; D850; N 35; N 14-24, N 70-200

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów