Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Pieskowa ...

Domyślnie

Mz mamy tu ładny, widokowy kadr. Zrobiony o niewłaściwej porze roku. Z kompletnie nieudana (lub zaniechaną) obróbką (zły balans bieli, dominanta magenty- i to wcale nie na niebie - brak próby uatrakcyjnienia kolorystycznego).

Szkoda, ze braku tu przemyślanej kompozycji
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

No tak, róż się Wam nie podoba . Ale chyba rację macie.
    Niebo uważam za akceptowalne, ale w niektórych miejscach na podłodze faktycznie zbyt dużo się go wkradło.
    Nie pozostaje nic innego jak pięknie ukłonić się w pas i podziękować za zwrócenie uwagi .
    Co do kadru to uważam, że jest dobry. Oczywiście nie każdemu musi się podobać, jak zawsze zresztą .
    Okoliczności przyrody monotonne, no pewnie , bo jak pisałem na wstępie późnojesienne. Trudno żeby gruszki na brzozie były . Ale miejsce warte do zaatakowania. Myślę, że zimą będzie trudno, ale wiosną, przy pięknych, świeżutkich kolorkach i zachodowym lub wschodowym światełku może być bardzo ciekawie. Obiecuję, że wrócę tam i pochwalę się (jak będzie czym, oczywista ).

Podziękował pięknie za wizyty i komentarze .

P.S. A taki był ładny, ten różowy .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    ...

Szkoda, ze braku tu przemyślanej kompozycji
    Oj, jak ja lubię takie komentarze od osoby, która w swoich pracach prezentuje same przemyślane kompozycje .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    No tak, róż się Wam nie podoba . Ale chyba rację macie.
    Niebo uważam za akceptowalne, ale w niektórych miejscach na podłodze faktycznie zbyt dużo się go wkradło.
    Nie pozostaje nic innego jak pięknie ukłonić się w pas i podziękować za zwrócenie uwagi .
    Co do kadru to uważam, że jest dobry. Oczywiście nie każdemu musi się podobać, jak zawsze zresztą .
    Okoliczności przyrody monotonne, no pewnie , bo jak pisałem na wstępie późnojesienne. Trudno żeby gruszki na brzozie były . Ale miejsce warte do zaatakowania. Myślę, że zimą będzie trudno, ale wiosną, przy pięknych, świeżutkich kolorkach i zachodowym lub wschodowym światełku może być bardzo ciekawie. Obiecuję, że wrócę tam i pochwalę się (jak będzie czym, oczywista ).

Podziękował pięknie za wizyty i komentarze .

P.S. A taki był ładny, ten różowy .
    ..taki.."amerykanski"...jak to Pawlak mówił....
    ...a samymi ukłonami się nie wykręcisz....
    Ostatnio edytowane przez borregaard ; 02-12-2010 o 11:35
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Paweł - dla mnie jest ok. Słabo mi się robi na komentarze w stylu monotonne - najlepiej jakby większość zdjęć przedstawiała rozmazaną wodę i chmury z centralnie osadzonym elementem głównym...
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ...a samymi ukłonami się nie wykręcisz....
    Dobra, dobra, na ciepło czy na zimno ma być ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Paweł - dla mnie jest ok. Słabo mi się robi na komentarze w stylu monotonne - najlepiej jakby większość zdjęć przedstawiała rozmazaną wodę i chmury z centralnie osadzonym elementem głównym...
    Czyli "memłowiska pospolite" Bartek są ludzie i ludziska są gusty i guściki. Przegięciem jest krytyka kompozycji jak Andrzej podważył kolor a ja go poparłem to niektórzy już w zapędzie krytykowali by wszystko jak leci (tzw brak umiaru).
    Zdjęcie jest ok tylko niestety wdarła się dominata różu i wyszedł Pawłowi kadr w stylu Doda na scenie
    A kompozycji tej fotki to będę pierwszym obrońcom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    ... i wyszedł Pawłowi kadr w stylu Doda na scenie
    No chyba na taka aurę jak za oknem jak znalazł

Dzięki Jacku

Domyślnie

MNie sie podoba jak jest, różu jest dużo, ale czasem tak bywa w naturze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    ....... róż się Wam nie podoba . Ale chyba rację macie...................:.
    .... ufff, ..... zwolniłeś mnie od opisania mojego stosunku do różu w krajobrazie

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów