Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Problem z Need For Speed Carbon

Jakiś czas temu postanowiłem pograć sobie we wszystkie dotychczasowe wydania NFS.Obecnie jestem na NFS Carbon i nie chwaląc się idzie mi całkiem dobrze ale pojawił się problem.Dochodzę do kolejnego końca etapu gdzie jadę w pojedynku z szefem teamu niejakim Wolfem, daję mu popalić ogrywam go, wącha spaliny z mojego samochodu itd., następnie przechodzę do dalszego etapu gry czyli walki o kolejne terytoria i po odczytaniu pierwszej wiadomości naciskam enter aby przejść dalej i w tym momencie wywala mnie z gry oraz pojawia się następujący komunikat:

Po ponownym uruchomieniu gry wracam do stanu przed pojedynkiem z Wolfem - gra nie zrobiła automatycznego save'u. I tak za każdym razem, ilekroć bym razy nie wygrał, zawsze wracam do pozycji wyjściowej po uprzednim wywaleniu gry.
    Robiłem reinstal gry i nic to nie dało.
    Ma ktoś pomysł co zrobić, ewent. co może być przyczyną?
    aha,żeby nie było wątpliwości - grę mam 100% legalną z oryginalnej płyty bez żadnych craków itp.
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Spróbuj wyłączyć AA i AF w opcjach grafiki.

Domyślnie

Zassaj RELOADED Problem zapewne zniknie

A serio to pytales support EA ?

Domyślnie

Telefon do EA to dobry pomysł. Może mówią z śmiesznym akcentem ale są bardzo pomocni. Jeden z bardziej rzeczowych helpdesków telefonicznych jakie znam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Zassaj RELOADED Problem zapewne zniknie

A serio to pytales support EA ?
    No nie,nie pytałem.

Domyślnie

Grę masz w najnowszej wersji? Jak nie, to ciągnij patcha. 1.5 chyba ostatni wyszedł. To jest pierwsza rzecz, o którą zapytają Cię w helpdesku.
    Ostatnio edytowane przez Majek ; 29-11-2010 o 16:46

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Grę masz w najnowszej wersji? Jak nie, to ciągnij patcha. 1.5 chyba ostatni wyszedł. To jest pierwsza rzecz, o którą zapytają Cię w helpdesku.
    Ściągnąłem ostatnia wersja 1,4,pomogło już działa

Domyślnie

Carbon to bardzo fajne NFS do czasu kiedy nie zagrałem w najnowszą HP3 uważałem je za najbardziej grywalne... zaraz po Porsche Unleashed
    ahh te czasy młodości...
    żona się śmieje jak siadam przed komputerem syna..., ale kurcze, jak inaczej mógłbym poprowadzić McLarena F1 albo Bugatti Veyron
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

a powiedzcie mi jeszcze taką rzecz, w np.Saturnie jest do kupienia NFS Shift za 49zł. coś tanio mi się wydaje biorąc pod uwagę stosunkowo niedawną premierę.Czy to jest normalne wydanie czy jakieś okrojone czy co?

Domyślnie

NFS Shift - jak niedawno, jak dawno !/? Toż jak gra ma więcej niz 12 m-cy to już "stara" jest i tanieje na ok 50 % ceny aktualnej nowości.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów