jestem juz umowuony z rafalem mam tam jakas sesje robic i mamy wspolny projekt wiec jak bede jechal to sie odezwe
Szukaj
jestem juz umowuony z rafalem mam tam jakas sesje robic i mamy wspolny projekt wiec jak bede jechal to sie odezwe
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
A mi sie to zdjęcie podoba, mimo że nie wydaje się być takie super ekstra, ale widać po nim coś nowego w Twoich zdjęciach
No i myślę, że byłoby turbo lepsze w odbiorze bez tego białego z prawej![]()
Naucz się czytać
wg mnie za bardzo skupiacie się na otoczeniu a nie na modelce, dla mnie pierwsze co, to rzuca się twarz i oczy (te są ładnie uchwycone), a na takie szczegóły jak ramię czy czerwony kawałek tła zwracam uwagę w 2 kolejności, i wydaje mi się, że jest to sprawa 2 rzędna, i nie psuje aż tak całości ujęcia. Miało to być zdjęcie poglądowe jak się domyślam i takie jest. 3 podoba mi się wersja BW, z resztą Twoje BW cenię bo sam nie potrafię takiego zrobić a mi się podoba. 3 najlepsza z tych w wątku.
Zbędny
mam wrażenie, że wersja z FB ma nieostre oczy...a ta pokazana tutaj wygląda ok![]()
Ja tez mam to samo wrażenie...a to ten sam plik
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Zgadzam się z Tobą.Myślę,że każdy z nas podpatruje innych i powinien się do tego umieć przyznać tym bardziej,że nie są to mistrzostwa świata w fotografii. Kolega hanibal od pewnego czasu próbuje fotografować dzieci,wychodzi mu to z róznym skutkiem,a na pewno gorzej jak plenerowe portrety modelek. Wystawiając swoje fotografie oczekuje także krytyki a nie tylko pochwał.Może więcej pokory...)
NIKON
Skontaktuj się z nami