bez zbednych wyjasnien.
jeszcze ciepłe.
Szukaj
bez zbednych wyjasnien.
jeszcze ciepłe.
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Słabe zdjęcie moim zdaniem.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Twoim zdaniem wszystko co nie przedstawia "lachony" jest słabe takie mam odczucie
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Poprzednie z dziećmi chwaliłem, z 3 czy 4 zdjęcia mi się podobały, ostatnie twoje z lachonami były... takie sobie.
To mi nie leży, uważam że drapiący się po jajkach chłopiec w mega kontrastowym BW jest zdjęciem słabym. Przepraszam.
Nie będę Ci już więcej głowy niepotrzebnie zawracał.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
widzisz ja przynajmniej potrafie zrobic kontrastowe zdjecie a nie szaro szare foty
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=164798
i dziekuje za brak nabijania postow w moich watkach.
Widzę, że niektórzy krytyki nie potrafią przyjąć, a co gorsza, ripostują w szalenie smarkaczowski sposób. Przykre to.
Co do samej fotografii. Wzrok małego buduje to zdjęcie, wprowadza pewien niepokój, niedomówienie. Konwersja jak dla mnie bardzo dobra, nie jest zbyt kontrastowa, jak dla kolegi trezrrr. Jedyna rzecz, która może przeszkadzać to przejarana rama okienna -- kadrowałbym bez niej.
Ostatnio edytowane przez swider ; 20-11-2010 o 17:18
uciekająca rama była zamierzona? wg mnie tylko ona przeszkadza w odbiorze. A zdjęcie hmm no "szału nima", po pracach, które widziałem z Twoich rąk to wypadło blado szczerze powiem.
Zbędny
Widać, skąd czerpałeś inspirację.http://forum.nikoniarze.pl/showpost....01&postcount=1
Ale wyobraź sobie, że to ktoś inny wstawił zdjęcia chłopca za brudną szybą... Ciekawa jestem Twojego komentarza, bo w przypadku Zuzi sam napisałeś - cytuję - "majac dziecko w domu lepszych zdjec mozna oczekiwac... lepszych momentów."
Poza tym, jak swider zauważył - taka 'obrona' fotografii własnego autorstwa jest poniżej pewnego poziomu. Nie każdemu Twoja twórczość musi pasować i chyba nie jest to powód do zachowania rodem z przedszkola?
A samo zdjęcie - pewnie nie zrobiłabym lepszego.![]()
racja ja nie mam dziecka w domu wiec robie dzieci znajomych ktorzy mnie odwiedzaja...
tak czerpalem inspiracje z tego setu :P
co do przyjmowania krytyki to ja sie nie bede wypowiadał o krytyce tego Pana.
rama nie byla zamierzona... zostawilem bo jak wspominalem juz wiele razy nie przekadrowywuje swoich zdjec z zasady...
dziekuje za opinie i krytyke.
co do poziomu rozmow tu prowadzonych rowniez sie nie wypowiem.
nazywanie modelek innych kobiet czyis sióstr Lachonami skresla czlowieka u mnie bezapelacyjnie
i tyle w tym temacie.
No dobra to slowo ode mnie.Musze przyznac iz powoli przestaje byc Twoim fanem Konrad,nie z powodu zdjec ale z powodu jak reagujesz na krytyke.Osobiscie fota mi sie podoba,od kadru po obrobke (sam tez pewnie lepszego bym nie zrobil),uwazam jednak ze Twoja specjalnoscia sa mamy a nie dzieci.Jesli wiec o mnie chodzi to wole ogladac Twoje "lachony".Nabijac sie nie mam zamiaru,widzialem co potrafisz.Moze jednak od kogos takiego jak Ty oczekuje sie wiecej...pozdrawiam
Skontaktuj się z nami