Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach Awatar Kaer.Morhen
    Miasto
    Irlandia,Dublin

Domyślnie

No dobra to slowo ode mnie.Musze przyznac iz powoli przestaje byc Twoim fanem Konrad,nie z powodu zdjec ale z powodu jak reagujesz na krytyke.Osobiscie fota mi sie podoba,od kadru po obrobke (sam tez pewnie lepszego bym nie zrobil),uwazam jednak ze Twoja specjalnoscia sa mamy a nie dzieci.Jesli wiec o mnie chodzi to wole ogladac Twoje "lachony".Nabijac sie nie mam zamiaru,widzialem co potrafisz.Moze jednak od kogos takiego jak Ty oczekuje sie wiecej...pozdrawiam

Domyślnie

pozdrawiam rowniez...

na krytyke reaguje tak ze bede probowal nadal

mama
    krytykujcie

Cytat Zamieszczone przez Kaer.Morhen Zobacz posta
    No dobra to slowo ode mnie.Musze przyznac iz powoli przestaje byc Twoim fanem Konrad,nie z powodu zdjec ale z powodu jak reagujesz na krytyke.Osobiscie fota mi sie podoba,od kadru po obrobke (sam tez pewnie lepszego bym nie zrobil),uwazam jednak ze Twoja specjalnoscia sa mamy a nie dzieci.Jesli wiec o mnie chodzi to wole ogladac Twoje "lachony".Nabijac sie nie mam zamiaru,widzialem co potrafisz.Moze jednak od kogos takiego jak Ty oczekuje sie wiecej...pozdrawiam
    kurcze ja nie szukam fanow moich zdjec... ani tymbardziej mnie. cieszy mnie to ze podobaja ci sie moje zdjecia...
    mnie jako osoby lubic nie musisz
    Ci co mnie znaja wiedza jaki jestem...

ale przykro mi ze tak podchodzicie do tego
    no trudno nie powiesze sie.
    Ostatnio edytowane przez hanibal ; 20-11-2010 o 17:48
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

ja jestem za kolegą wcześniej, mama już jak najbardziej ok..., i nie rozpatruję tego w kategorii "lachon - nie lachon". Po prostu zdjęcie "czyste", zamierzone - kolorki, ostrość tam gdzie powinna. To jest dla mnie na +.
    Zbędny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymonvader Zobacz posta
    ja jestem za kolegą wcześniej, mama już jak najbardziej ok..., i nie rozpatruję tego w kategorii "lachon - nie lachon". Po prostu zdjęcie "czyste", zamierzone - kolorki, ostrość tam gdzie powinna. To jest dla mnie na +.
    i o to wlasnie chodzi.. dziekuje

mame zobaczycie na sesji niedlugo
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

milo ze czerpales inspiracje z moich zdjec

co do mamy to jak najbardzej na nie, nie wiem dlaczego upierasz sie zeby robic fotki z ciemnym tlem
    do tego tutaj duzo rzeczy rozprasza, bialy prostokat, czerwony material
    ale nie to jest najgorsze

zrobiles fotke pod takim katem ze mama ma raczke przynajmniej jak Pudzian
    Road to Manila

Domyślnie

wiesz dobrze jest czerpac inspiracje od kogos kogo szanuje..
    co do pdziana to sie spodziewalem ze ktos to napisze...
    moglem kadrowac...
    ale tak chcialem
    kobieta jest masywna.. wiec czemu mam to jej zabierac ??
    Pani sie podoba

my siedzimy czytam i walczymy dalej...

teraz .. milosc syna do matki

Miasto
    Irlandia,Dublin

Domyślnie

Konrad nie mowilem ze Cie nie lubie-nie znam Cie wiec co moge powidziec.Fanem jestem Twoich zdjec,poodba mi sie to co robisz.
    Zdjecia mamy z dzieckiem jak najbardziej na tak!!!To Hanibal jakiego lubie,sory tzn zdjecie Hanibala jakie lubie
    pozdro i wszystkiego dobrzego.
    P.S. W pieknej okolicy mieszkasz!!!

Domyślnie

zapraszam na wspolne focenie.

Miasto
    Irlandia,Dublin

Domyślnie

Moze kiedys skorzystam czy mnie tylko stac na Twoje warsztaty

Domyślnie

ja nie biore pieniazkow za wspolne focenie.
    zawsze chcetnie pomoge i sam sie czegos naucze.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów