Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Kolorowo...

Domyślnie

Ja tam na dwójce i twarz ciemnej mocy widzę ...płonie niebo i jest ciekawie

Domyślnie

Hmmmm.....sam nie wiem...kolory ok, ale kadr mnie nie przekonuje, ani 1 ani 2. Gdyby coś tam się jeszcze pojawiło w kadrze...
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Niebo na obu jest swietne! Ale na dwojce bardziej mi sie podoba
    Szkoda, ze nie miales jakies ciekawszego motywu na "podlodze"...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Niebo na obu jest swietne! Ale na dwojce bardziej mi sie podoba
    Szkoda, ze nie miales jakies ciekawszego motywu na "podlodze"...
    Też żałuję, ale niestety nie było żadnego wędkarza na łajbie. Zresztą zdjęcia nieco z łapanki, bo wracałem z Gdańska do domu i tak akurat mi się trafił zachód kiedy byłem w Kaliszu, więc postanowiłem te kilkanaście kilometrów zboczyć z kursu. Z ręki, bez statywu, długie czasy, itp Ale i tak się cieszę, że cokolwiek złowiłem, bo wpadłem na plażę w ostatnim sensownym momencie.

Domyślnie

Dwójka dużo lepsza niż jedynka. A chmura była naprawdę imponująca. Bliżej Poznania (konkretnie z okolic Murowanej Gośliny) wyglądała jak pożar nieba. Wrzucę może fotę tylko dla zobrazowania jej wielkości (nie chciałbym otwierać nowego wątku), bo artyzmu wiele tam nie ma (oprócz niesamowitych kolorów):

Uploaded with ImageShack.us

Ten wystający 2mm-słupek na środkowej górce na dole to słup wysokiego napięcia.

Sorry za wrzutkę w cudzym wątku, ale w żadnym wypadku nie zamierzam konkurować z kolegą, to tylko dla przybliżenia charakterystyki chmury; proszę nie oceniać.

Domyślnie

Oj działo się na niebie, działo .
    Przy takich spektaklach człowiek lata jak oparzony poszukując jakiegoś ciekawego elementu, aby go dobrze w kadr zagospodarować. A tu adrenalina odbiera zdrowy rozsądek i zazwyczaj nic ciekawego pod bodym ni ma .
    Co innego, jak już się przygotuje, porozkłada, poukłada, to wtedy przeważnie na niebie i w światłach lipa .

P.S. Delikatnie mniej bym ostrzył .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Oj działo się na niebie, działo .
    Przy takich spektaklach człowiek lata jak oparzony poszukując jakiegoś ciekawego elementu, aby go dobrze w kadr zagospodarować. A tu adrenalina odbiera zdrowy rozsądek i zazwyczaj nic ciekawego pod bodym ni ma .
    Co innego, jak już się przygotuje, porozkłada, poukłada, to wtedy przeważnie na niebie i w światłach lipa .

P.S. Delikatnie mniej bym ostrzył .

Masz rację absolutną z tą adrenaliną Jak pisałem wcześniej, kiedy wpadłem na plażę, był już ostatni dzwonek. Nie było czasu, by wyjmować statyw i rozkładać stanowisko ogniowe Mam tam taką dość ciekawą miejscówkę, ale gdybym się zdecydował do niej pobiec, to było by już po ptakach, kolokwialnie pisząc. Więc wszedłem na główny pomost i strzelałem. Czasami na jeziorze pływają łajby z wędkarzami, ale jak na złość wczoraj pustki.

Domyślnie

Oj, fazowe niebo miałeś, ale co do kadrów to, hmm... no wiesz. Fajnie jest.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów