Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Kolorowo...

Domyślnie Kolorowo...

...tak właśnie dziś było tuż po zachodzie słońca, nad jeziorem w Gołuchowie.

Brzeg jeziora jest zakręcony. To nie jest dystorsja

Pozdrawiam

Domyślnie

Fotografia stanowczo prze-ostrzona, widać to doskonale na drzewach i wodzie.
    Brak mi tu również jakiegoś motywu przewodniego, piękny fragment nieba to moim zdaniem deko za mało. W moim odczuciu również to niebo ponad cukierkową chmurą nic nie wnosi do tej fotografii, ciachnąłbym jak już do panoramy.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Dokładnie tą samą chmurkę dzisiaj też zdejmowałem, tylko byłem bliżej i nie miałem jeziora. Też byłbym za obcięciem niebieskiego nieba albo skupieniem się na lewym rogu kadru.

Domyślnie

Trzeba jednak przyznać, że chmura jest elegancka... Taka diaboliczna,,,

Domyślnie

Wygląda jak skorpion - świetna. Mnie tylko nie podoba się, że na górze nuda, choć lubie niebieski
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Trzeba jednak przyznać, że chmura jest elegancka... Taka diaboliczna,,,
    Jest i sam "diabeł"

Domyślnie

Nie ma co gadać... Dobra ta dwójka.

Domyślnie

zdecydowanie 2 - lepszy kadr - pokazuje wszystko co najwazniejsze. 2 mi sie podoba
    Mam dzisiaj tyle roboty, ze nie wiem co olac pierwsze.

Domyślnie

Tak - 2 zdecydowanie ciekawsza.
    D 90; D750; D850; N 35; N 14-24, N 70-200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Fotografia stanowczo prze-ostrzona, widać to doskonale na drzewach i wodzie.
    Brak mi tu również jakiegoś motywu przewodniego, piękny fragment nieba to moim zdaniem deko za mało. W moim odczuciu również to niebo ponad cukierkową chmurą nic nie wnosi do tej fotografii, ciachnąłbym jak już do panoramy.
    podpiszę się dwojka jak poprzednicy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów