Wygląda jak skorpion - świetna. Mnie tylko nie podoba się, że na górze nuda, choć lubie niebieski![]()
Szukaj
Wygląda jak skorpion - świetna. Mnie tylko nie podoba się, że na górze nuda, choć lubie niebieski![]()
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Ja tam na dwójce i twarz ciemnej mocy widzę...płonie niebo i jest ciekawie
Hmmmm.....sam nie wiem...kolory ok, ale kadr mnie nie przekonuje, ani 1 ani 2. Gdyby coś tam się jeszcze pojawiło w kadrze...
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Niebo na obu jest swietne! Ale na dwojce bardziej mi sie podoba
Szkoda, ze nie miales jakies ciekawszego motywu na "podlodze"...
Też żałuję, ale niestety nie było żadnego wędkarza na łajbie. Zresztą zdjęcia nieco z łapanki, bo wracałem z Gdańska do domu i tak akurat mi się trafił zachód kiedy byłem w Kaliszu, więc postanowiłem te kilkanaście kilometrów zboczyć z kursu. Z ręki, bez statywu, długie czasy, itpAle i tak się cieszę, że cokolwiek złowiłem, bo wpadłem na plażę w ostatnim sensownym momencie.
Dwójka dużo lepsza niż jedynka. A chmura była naprawdę imponująca. Bliżej Poznania (konkretnie z okolic Murowanej Gośliny) wyglądała jak pożar nieba. Wrzucę może fotę tylko dla zobrazowania jej wielkości (nie chciałbym otwierać nowego wątku), bo artyzmu wiele tam nie ma (oprócz niesamowitych kolorów):
Uploaded with ImageShack.us
Ten wystający 2mm-słupek na środkowej górce na dole to słup wysokiego napięcia.
Sorry za wrzutkę w cudzym wątku, ale w żadnym wypadku nie zamierzam konkurować z kolegą, to tylko dla przybliżenia charakterystyki chmury; proszę nie oceniać.
Oj, fazowe niebo miałeś, ale co do kadrów to, hmm... no wiesz. Fajnie jest.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami