Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Transmitery fm

Domyślnie

Ja ostatni transmiter rozwaliłem z nerwów. Nie kosztował zbyt wiele, bo 30zł, ale mnie już .... W foce na oryginalnym radyjku nie mogłem złapać stacji wolnej. Nawet czechy lepiej odbierały od transmitera, jak już znalazłem wolną stację to strasznie wszystko szumiało, zero basu czy jakiejś głębi. Koszmar jednym słowem. Do jego śmierci przez moje ręce doprowadził fakt, że kawałek bolca metalowego z zasilania utknęło mi w gnieździe zapalniczki. W foczce kolegi była ta sama sytuacja, to samo radio inna buda.
    Trochę szkoda, bo był fajny z pilotem, gniazdem usb, slotem na karty pamięci i jackiem. No ale cóż, nie będę sobie psuł nerwów za 30zł.

Domyślnie

No widzę że sporo negatywnych opinie jak w necie - ja słuchałem tylko chwilkę i na postoju więc nie mam pojęcia jak to działa... chyba kupię i zweryfikuję sam (ponoć do 10 dni można odesłać jak przez neta)

Domyślnie

Ja kiedyś jechałem z kolegą po mieście słuchając muzyki przez transmiter i jakość taka se, ale nie oczekujmy cudów od transmiterów za 20zł. Można zaryzykować. Ja w aucie uznaję tylko AUDIO-CD + ewentualnie informacje z radio.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek Radziszewski Zobacz posta
    No widzę że sporo negatywnych opinie jak w necie - ja słuchałem tylko chwilkę i na postoju więc nie mam pojęcia jak to działa... chyba kupię i zweryfikuję sam (ponoć do 10 dni można odesłać jak przez neta)
    Bo z tym chinskim badziewiem za niecale 20zl z przesylka jest loteria - mi dziala bez zarzutu, a koledze padly trzy w ciagu poltora miesiaca.

Nie oszukujmy sie: za 20zl cudu techniki sie nie kupi. Jakosc jest akceptowalna (jak muzyka z radia, moze troszke gorzej), wykonanie zazwyczaj w miare (znaczy nawet sie nie rozpada - zawyczaj), awaryjnosc - losowo

Moze w przyszlym tygodniu bede mial okazje pobawic sie dluzej transmiterem Belkina (wiec bardziej markowym), prawdopodobnie takim, to zdam relacje co i jak.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mam właśnie takiego Belkina jak wspominał kolega costi.
    Kupiłem, bo do starego radia nie było możliwości podpięcia iPoda. Transmiter działa, można go wpiąć do gniazda zapalniczki. U mnie w samochodzie musiałem kombinować z umieszczeniem go w odpowiednim miejscu bo w terenówce blacha jest gruba i czasami trochę szumiało. Ale ogólnie się sprawdził.
    Potem stare radio padło, kupiłem już takie z wejściem i sterowaniem iPoda i teraz leży bezużyteczny.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów