Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Domyślnie

taki maly ot, ja jakos na razie liskowi powiedzialem Papa i przygarnalem Chrome. Jak na razie nie gryziemy sie
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Cóż, ja jakoś kraszy wielu nie doświadczam, z MySpacem, czy YT też żadnych problemów nie mam. Może to kwestia jakiś zmiennych zależnych od konkretnego środowiska?

Chrome mi się generalnie podoba, z jednym wyjątkiem... Pasek adresu jest jednocześnie paskiem wyszukiwarki. Niby fajny patent, ale gdyby się tylko dało ustawić, żeby wyniki wyszukiwania pokazywało w nowej karcie... A tak, to trzeba pamiętać, żeby najpierw ręcznie otworzyć nową kartę i dopiero szukać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carantoni Zobacz posta
    jedyną przewagą firefoksa na tą chwilę dla mnie jest wtyczka do ściągania filmików
    na yt? jesli tak to opera dawno ma podobny ficzer

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Chrome mi się generalnie podoba, z jednym wyjątkiem... Pasek adresu jest jednocześnie paskiem wyszukiwarki. Niby fajny patent, ale gdyby się tylko dało ustawić, żeby wyniki wyszukiwania pokazywało w nowej karcie... A tak, to trzeba pamiętać, żeby najpierw ręcznie otworzyć nową kartę i dopiero szukać.
    Nie mam Chrome, ale spróbuj tego: wpisanie hasła + Shift + Enter. W Operze działa.

c-man
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Nie mam Chrome, ale spróbuj tego: wpisanie hasła + Shift + Enter. W Operze działa.
    Ja mam Chrome "w razie czego" - nie działa...
    Myślałem że już coś znalazłem, ale przestało działać

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

W takim razie przepraszam za zamieszanie. A co do Opery, to można ją lubić lub nie, ale posiadacze FF nie mogą wyjść ze zdumienia jak widzą jak szukam czegokolwiek poprzez pasek adresu. Przykład:
    "y chopin" (szukam frazy chopin w youtube)
    "a asus" (asus w allegro)
    "m lesna krakow" (szukam ulicy Leśnej w Krakowie na Google Maps)
    Oczywiście wyszukiwarek jest więcej i można definiować swoje. Jak ktoś woli skróty klawiaturowe zamiast klikania, to szybko się od tego uzależni

Domyślnie

W końcu poradziłem sobie z moimi problemami firefoxem.
    Zainstalowałem operę bo szybsza i chroma bo wygląda na bezproblemowy.
    Teraz sobie używam wszystkich trzech, zresztą to wygodne jak się ma kupę pootwieranych zakładek.
    NIKON d70s i FUJI s5 pro + COŚ od siebie
    http://karolantosiewicz.blogspot.com/

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tyle, że Opera nie zarządza barwą, więc dla nas jest mało przydatna.

Szybka i owszem, szczególnie przez serwer "turbo", ale do przeglądania grafiki się nie bardzo nadaje.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    W takim razie przepraszam za zamieszanie. A co do Opery, to można ją lubić lub nie, ale posiadacze FF nie mogą wyjść ze zdumienia jak widzą jak szukam czegokolwiek poprzez pasek adresu. Przykład:
    "y chopin" (szukam frazy chopin w youtube)
    "a asus" (asus w allegro)
    "m lesna krakow" (szukam ulicy Leśnej w Krakowie na Google Maps)
    Oczywiście wyszukiwarek jest więcej i można definiować swoje. Jak ktoś woli skróty klawiaturowe zamiast klikania, to szybko się od tego uzależni
    To samo zdefiniowałem sobie w FF. W standardzie - bez żadnych pluginów. Przy okazji jak ktoś dłubie przy stronach www to FireBug to jest to do FF.
    Nikoś DX, 10-200, dwie świeczki i takie tam

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów