Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 49

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ramzey Zobacz posta
    Nie moge edytować więc dodaję.
    Odinstalowałem całkowicie flasha i flasha dla activeX . Zainstalowałem shackwave, odpaliłem przeglądarkę wszedłem na stronę która wymaga flasha. Przeglądarka zapytała o instalacje pluginu. Zainstalowałem plugin i jak na razie śmiga ok.
    a co ma shockwave player do flash player bo nie za bardzo rozumiem? zrobiłem dokładnie to samo, odinstalowałem obie aplikacje flasha i zainstalowałem shockwave ze strony adobe. mimo to, po uruchomieniu przeglądarki Firefox nadal prosił o zainstalowanie wymaganych dodatków po czym zainstalował ponownie flasha.
    Zatem..?
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Tak doczytałem na jakiejś stronie, tez nie widziałem w tym sensu ale powtórzyłem jak gość zrobił. Niestety po dwóch dniach wiesza się czasami. Nie tak często jak poprzednio ale wiesza się.

Domyślnie

A może spróbuj reinstalować system na aktualny system... Mnie parę razy pomogło jak zniknęła jakaś biblioteka dll. Visty używałem ze 2 dni i wróciłem do XP więc nie wiem czy taki reinstalacja jest możliwa. Nie tracisz wtedy danych. Wcześniej odinstaluj to do czego nie jesteś przywiązany i co nie działa (m.in FF). Jest to rozwiązanie bardziej "brudne" niż ponowna instalacja systemu ale nie tracisz ustawień i danych.

Domyślnie

System ma 2 tygodnie..................... to nowy komputer.

Domyślnie

System jest nowy ale coś zostało do niego doinstalowane... Ale skoro jest nowy to po prostu polecam format c:.. I od nowa jak dalej nie hula może jest to jakieś sprzętowa sprawa lub niekompatybilne sterowniki

Domyślnie

odinstaluj obecnego foxa, zapisz zakładki i wgraj : http://www.mozilla.com/pl/firefox/beta/ jest po polsku etc, wspomożesz projekt "4"
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

c-man
    Gość

Domyślnie

NIC NIE INSTALUJ - ściągnij i odpal sobie Firefoxa Portable: http://download.chip.eu/pl/Firefox-P...e_1373227.html (jak mogłem zapomnieć... )

Domyślnie

Za późno, zainstalowałem 4, na razie jest ok, choć straciłem adkillera. Szkoda ze wersja polska, poszukam angielskiej.

Domyślnie

uważam że nowy IE jest całkiem całkiem nie ma tylko tych fajnych pluginów
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Nie wiem jak, straciłem HD w video na YouTube. Ściąga tak samo wolno przy HD jak powinno ale obraz jest w jakości 360p

edit
    Wywaliłem QuickTime i HD wróciło
    Ostatnio edytowane przez ramzey ; 25-10-2010 o 19:54

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów