Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Domyślnie

Co tam ramka, ważny środek .
    A tu jest ciekawie. A to za sprawą naturalności w pokazaniu kawałka pejzażu, jak i oddania wiernie kolorystyki .

Domyślnie

Bardzo ladny kadr, w bdb obrobce... Podoba mi sie!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Co tam ramka, ważny środek .
    A tu jest ciekawie. A to za sprawą naturalności w pokazaniu kawałka pejzażu, jak i oddania wiernie kolorystyki .
    .... no to po co ta ramka? ...... adrenalinki brak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    .... no to po co ta ramka? ...... adrenalinki brak
    Tak całkiem serio...nie rozumiem czemu nie dostrzega się pozytywnego działania szarej ramki dla odbioru na "czarnym" i "białym" forum.......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Eee Borri. Ramka jest oki.
    Ja ciagle nie moge zrozumiec "fenomenu" zwracania uwagi na ramke. Ale dobrze. Jest prawie szara i osobiscie mi sie nie podoba(sama ramka). Gdyby tak R-128, G-128, B-128, no to mozemy opowiadac o szarej ramce Jesli juz o niej mowa, to wyobrazam sobie ten obraz, o ktorym za moment w duzej tej calej szarej dopasowanej do koloru nieba ramce. Takim wielkim paspartou. A tu malo miejsca
    Obraz msz bdb skomponowany. Rzeczka jak slaczek podkresla kadr. Dol i jego tonacja dobrze komponuje sie z niebem. Wszystko oddaje jakis klimat i chyba dobrze mysle.
    Stringi ze skorzanym paskem na miejscu
    Jedynie -1Ev i nie bedzie podejrzen o prawie przepal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Eee Borri. Ramka jest oki.
    Ja ciagle nie moge zrozumiec "fenomenu" zwracania uwagi na ramke. Ale dobrze. Jest prawie szara i osobiscie mi sie nie podoba(sama ramka). Gdyby tak R-128, G-128, B-128, no to mozemy opowiadac o szarej ramce Jesli juz o niej mowa, to wyobrazam sobie ten obraz, o ktorym za moment w duzej tej calej szarej dopasowanej do koloru nieba ramce. Takim wielkim paspartou. A tu malo miejsca
    Obraz msz bdb skomponowany. Rzeczka jak slaczek podkresla kadr. Dol i jego tonacja dobrze komponuje sie z niebem. Wszystko oddaje jakis klimat i chyba dobrze mysle.
    Stringi ze skorzanym paskem na miejscu
    Jedynie -1Ev i nie bedzie podejrzen o prawie przepal
    Ojojojoj....już jest na granicy ciemnicy..... Chyba monitorek za mocno pali..?..

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ramkę pominę ale środek jak najbardziej się podoba ...ładne niebo

Domyślnie

Bardzo ładny spokojny kadr.Pozdrawiam

Domyślnie

Wchodzę w to, w ramkę również.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

W Twoim stylu:ładne i niebo też mi sie podoba
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów