Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Domyślnie

Dzięki za,w sumie,pozytywny odbiór......Dobrego światła życzę tym bonusikiem

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Mnie to sie glownie za niebo podoba. Bonusik jakis taki ..... ... cienki ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Bonusik jakis taki ..... ... cienki ....
    Mnie się podoba,nawet bardzo.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

oooo tak, bonusik jest bardzo ładny (ciekawe czy jakby ciachnąć trochę góry i trochę dołu byłby ciekawszy...pytanie retoryczne, sobie po prostu poprzesuwałem fotkę zasłaniając górę i dół i takie mnie naszło zastanowienie)

Domyślnie

Andrzej...tak jakoś zwyczajnie i mało ciekawie jest na tym zdjęciu. Brakuje miejsca do "zawieszenia oka". Jedynie niebo dośc ciekawie wyszło, ale dół do wymiany Bonus ciekawszy mz
    Ostatnio edytowane przez Bartekkw ; 07-11-2010 o 21:46
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Andrzej...tak jakoś zwyczajnie i mało ciekawie jest na tym zdjęciu. Brakuje miejsca do "zawieszenia oka". Jedynie niebo dośc ciekawie wyszło, ale dół do wymiany Bonus ciekawszy mz
    Bartku,natychmiast dzwonię do Dyrekcji BPN z reklamacją....na nudne krajobrazy...
    To karygodne by nie można było złapać ciekawszego kadru...
    Postawiliby jakieś większe banery komponujące się z otoczeniem,z czymś na czym oko możnaby zawiesić...chociaż jakieś duszki bagienne,nimfy,Ledy z łabędziami....chyba nie żądam zbyt wiele....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów