Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez look Zobacz posta
    borregard nigdy nie fotografowałem okolic nadbiebrzańskich, mam nadzieję, że może na wiosnę się uda tam wybrać na jakiś weekend (może jakiś wspólny plenerek wtedy :> ?? ). Natomiast żebyśmy się dobrze zrozumieli, zdjęcie jest dobre, po prostu nie jest tak przestrzennie, żeby przestrzeń zdominowała temat, a opinia to jedynie moje wrażenie. Wydaje mi się, że powyżej pewnego poziomu, liczą się również takie wrażenia, więc nie chciałem Ci po prostu słodzić, że technicznie super itd. bo to jakby w którymś tam momencie staje się normą.
    Będziesz w pobliżu,daj znać...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Będziesz w pobliżu,daj znać...
    ok będę się wybierał odezwę się

(no i naturalnie jakby co wszelką pomoc na południu oferuję )

pozdrowienia

Domyślnie

Co tam ramka, ważny środek .
    A tu jest ciekawie. A to za sprawą naturalności w pokazaniu kawałka pejzażu, jak i oddania wiernie kolorystyki .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Co tam ramka, ważny środek .
    A tu jest ciekawie. A to za sprawą naturalności w pokazaniu kawałka pejzażu, jak i oddania wiernie kolorystyki .
    .... no to po co ta ramka? ...... adrenalinki brak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    .... no to po co ta ramka? ...... adrenalinki brak
    Tak całkiem serio...nie rozumiem czemu nie dostrzega się pozytywnego działania szarej ramki dla odbioru na "czarnym" i "białym" forum.......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Wchodzę w to, w ramkę również.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Bardzo starannie wykonany obrazek, przez to ramke mam wrazenie jak by wlasnie to byl obrazek wiszacy na scianie(mialem kiedys kalendarz z podobnymi widoczkami, to mi si skojarzylo). Wszystko gra i niebo i ladny zielony, kadr tez ok...przyjemnie popatrzec.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

To jest wlasnie przyklad jak z nieciekawego zdjecia zrobic cos... jak to pisza, kapcie na miejscu, ale mam kapcie z "zapietkami", a sama ramka... jak z PRL-u
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    To jest wlasnie przyklad jak z nieciekawego zdjecia zrobic cos... jak to pisza, kapcie na miejscu, ale mam kapcie z "zapietkami", a sama ramka... jak z PRL-u
    Sebastianito,co Ty wiesz o ramkach z PRL-u......?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

A mnie podoba się ramka ... i chmurki.
    A ramka pasuje do tego zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez waldek ; 05-11-2010 o 15:29

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów