Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez look Zobacz posta
    borregard nigdy nie fotografowałem okolic nadbiebrzańskich, mam nadzieję, że może na wiosnę się uda tam wybrać na jakiś weekend (może jakiś wspólny plenerek wtedy :> ?? ). Natomiast żebyśmy się dobrze zrozumieli, zdjęcie jest dobre, po prostu nie jest tak przestrzennie, żeby przestrzeń zdominowała temat, a opinia to jedynie moje wrażenie. Wydaje mi się, że powyżej pewnego poziomu, liczą się również takie wrażenia, więc nie chciałem Ci po prostu słodzić, że technicznie super itd. bo to jakby w którymś tam momencie staje się normą.
    Będziesz w pobliżu,daj znać...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Bardzo starannie wykonany obrazek, przez to ramke mam wrazenie jak by wlasnie to byl obrazek wiszacy na scianie(mialem kiedys kalendarz z podobnymi widoczkami, to mi si skojarzylo). Wszystko gra i niebo i ladny zielony, kadr tez ok...przyjemnie popatrzec.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Będziesz w pobliżu,daj znać...
    ok będę się wybierał odezwę się

(no i naturalnie jakby co wszelką pomoc na południu oferuję )

pozdrowienia

Domyślnie

To jest wlasnie przyklad jak z nieciekawego zdjecia zrobic cos... jak to pisza, kapcie na miejscu, ale mam kapcie z "zapietkami", a sama ramka... jak z PRL-u
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    To jest wlasnie przyklad jak z nieciekawego zdjecia zrobic cos... jak to pisza, kapcie na miejscu, ale mam kapcie z "zapietkami", a sama ramka... jak z PRL-u
    Sebastianito,co Ty wiesz o ramkach z PRL-u......?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

A mnie podoba się ramka ... i chmurki.
    A ramka pasuje do tego zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez waldek ; 05-11-2010 o 15:29

Domyślnie

Z ramkami to kolejna moda na powtarzanie ,że nie,że fuj.Tymczasem to rzecz gustu,jeden lubi drugi nie,więc jak ktoś nie lubi to jego sprawa i niech nie powtarza przy każdej okazji wywierając presję na innych.Co innego ocena,czy taka akurat ramka się podoba,pasuje itd.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Sebastianito,co Ty wiesz o ramkach z PRL-u......?
    Ramki z PRL do dzisiaj sa spotykane w wiekszosci gospodarst domowych bylego PGR-u. Wiem cos o tym bo jak bylem ministrantem to po koledzie jak chodzilem to widzialem
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

niby zwykły, nie ciekawy kadr a tak ładnie i ciekawie pokazany, bardzo mi pasuje.Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    a sama ramka... jak z PRL-u
    Ja natomiast PRL znam z autopsji dość dokładnie i jakoś takie ramki zupełnie mi się z tamtymi czasami nie kojarzą.Może za mało ramek w życiu widziałeś i teraz wszystkie kojarzą Ci się z tamtymi.
    Ta ramka przypomina klasyczne passe-partout,używane od zawsze i do dziś,do oprawy rysunków,grafik czy akwareli.Zdjęcie Borregaarda przypomina stary obraz więc ramka pasuje tu idealnie.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 05-11-2010 o 19:25
    A new shit has come to light...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów