Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Domyślnie Wspomnienie II...

....dawałem podobne,ale nie mogę znależć,bo "porządki "zabrały z 1500 wcześniejszych postów...

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Podoba mi się kompozycja tego kadru świetne niebo wyczarowałeś ale ta ramka... wiem, Twoja praca
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Podoba mi się kompozycja tego kadru świetne niebo wyczarowałeś ale ta ramka... wiem, Twoja praca
    ...N I C tego nie zmieni.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ciekawy efekt udało Ci się uzyskać na niebie - widać desaturację (której, przy takim niebie, sam jestem zwolennikiem), ale początkowo wydawała mi się ona nazbyt oczywista - za mocna. Co jednak intrygujące, przy nieco dłuższym gał wybałuszaniu, już mi to wszystko pasuje W dole zielenie, jak na mój gust, trochę zbyt chłodne. Kadr prosty, kompozycja fajnie przecięta rzeczką, interesujące niebo... Podoba się. No a ramka, cóż...
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

niebo w dawnym borregaardowym stylu i kolorki również - gratki

Domyślnie

Takie to lubię.Ramka bardzo dobrze dobrana.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Ladnie w kadrze , super sie oglada ale ta ramka niszczy takie dzielo .

Domyślnie

Kadr jak najbardziej poprawny, podział jak najbardziej słuszny, 2/3 nieba jak najbardziej uzasadnione bo tam "wiele się dzieje"...tylko jedno "ale", jakoś nie zapada w pamięć na długo, żaden element nie zatrzymuje wzroku. Jak dla mnie ramka jak najbardziej pasuje
    pozdrowienia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez look Zobacz posta
    Kadr jak najbardziej poprawny, podział jak najbardziej słuszny, 2/3 nieba jak najbardziej uzasadnione bo tam "wiele się dzieje"...tylko jedno "ale", jakoś nie zapada w pamięć na długo, żaden element nie zatrzymuje wzroku. Jak dla mnie ramka jak najbardziej pasuje
    pozdrowienia
    Z pozoru...Jak pomyślisz o Biebrzy,to sobie przypomnisz,bo mz b.wiernie oddaje klimat nadbiebrzański....
    Tam nie ma elementów,które zatrzymują wzrok,no może jakiś most,wieża obserwacyjna,łoś.....ale to już tematy na inny obrazek...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

borregard nigdy nie fotografowałem okolic nadbiebrzańskich, mam nadzieję, że może na wiosnę się uda tam wybrać na jakiś weekend (może jakiś wspólny plenerek wtedy :> ?? ). Natomiast żebyśmy się dobrze zrozumieli, zdjęcie jest dobre, po prostu nie jest tak przestrzennie, żeby przestrzeń zdominowała temat, a opinia to jedynie moje wrażenie. Wydaje mi się, że powyżej pewnego poziomu, liczą się również takie wrażenia, więc nie chciałem Ci po prostu słodzić, że technicznie super itd. bo to jakby w którymś tam momencie staje się normą.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów