Świetna praca
Szukaj
Świetna praca
Którym....?,bo na innych to żłobek w ocenach......ale aby się przekonać jaką wartość przedstawia własna fotografia, wystarczy ją wystawić na innym ambitnym portalu i będziemy mieli odpowiedż na wszystkie nurtujące nas pytania
Super fota..gratki.!![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Nie znam się ale jestem zachwycony.O jakim portalu mowa?
przyłączam się do pytania. Na wszystkich forach działają dokładnie te same mechanizmy, pojawiają się dokładnie te same "zarzuty", nawet skrót TWA jest identyczny (no może zamiennie z GTW), identyczne są odpowiedzi...po prostu "dzień świstaka".
A co do foty, wyraziłem swoją opinię na PF łącznie z oceną więc się powtarzał nie będę.
pozdrowienia
Świetne, nic dodać nic ująć.
Nie ważne jest dłuto - ważna jest rzeźba.
Prosze o wytlumaczenie skrotu TWA i GTW...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
No co Wy ?? Nalezycie i nie wiecie![]()
![]()
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji
Grupa Trzymajaca Wladze
Przyjmijcie mnie!!!
A co do zdjecia, Sebastianie, uwazam, ze dawno nie pokazales takiej fotografii a raczej dodam, ze dawno nie pokazywales morskiej fotografii i moze dlatego. Zdjecie w Twoich kolorach a stylu stary kulten (co nie jest zle).....zdjecie bardzo mi sie podoba poza ta krecha idaca w dol od slonca......
Nikon http://greg77.com/
Ja do niej naleze? O prosze, kiedy to do parti wpisywali musialem spac gdzies pijany i mnie wpisali...![]()
![]()
I to mi sie podoba, napisales mi, ze ten promien dolny ci sie nie podoba, powiem szczerze, ze do konca nie jestem rowniez do niego przekonany, a powiem przewrotnie, ze zadne z moich zdjec mi sie nie podoba. Tzn podoba mi sie przez pierwsze 3 dni a pozniej jakos przestaje![]()
Dobra nie ma nabijania watku.
AMENT!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami