Szukaj
No leniu wreszcie się ruszyłeśtak trzymaj!
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
.... ja kupuję !!!
Cholera... A ja zawsze myslalem, ze to jest wlasnie ambitne forum. Osz twa macCale zycie sie czlowiek uczy.
Zastanawiam sie skad ten blikefekt tak dlugi. I doszedlem do wniosku, ze albo lekko zaparowany, badz lekko zabrudzony polarhehe. I swietnie wyszlo. Dodatkowo bardzo dobrze wydobyles szczegoly w calym kadrze.
Przygladalem sie juz na innych rzekomych forach i wysoko ocenilem, poniewaz fotografia jest tego warta.
Chyba sie przyjrze teraz raz jeszcze czy kurde TWA mac ktos z tego malo ambitnego forum tez Cie "tam" jakkolwiek ocenil.
Zaraz sprawdze, bo naprawde jestem ciekaw. Ostatnio w szufladzie widzialem jednego uzytkownika na goralikus.comcast. Wybitnego uzytkownika wiec musze sprawdzic![]()
jak widać na prośby moderatorów, abyście z harbem dali sobie spokój z prywatnymi wycieczkami, tylko harb zareagował i zastosował się.
ty widzę, że dalej "zaczepiasz".
regulamin forum pkt 6b i 6c
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Beda sie bic? Dziekuje za komentarze, Ostry ty wiesz, ze ja nie jestem leniwy...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami