Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: Schizm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tromek7 Zobacz posta
    Jedno z lepszych zdjęć jakie ostatnio widziałem tu na tym forum. Brawo!!!
    przypnę się do wypowiedzi... świetna fota Sebastian.

Domyślnie

No leniu wreszcie się ruszyłeś tak trzymaj!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ale aby się przekonać jaką wartość przedstawia własna fotografia, wystarczy ją wystawić na innym ambitnym portalu i będziemy mieli odpowiedż na wszystkie nurtujące nas pytania

Sebastian nie wracaj do kolorowania
    Cholera... A ja zawsze myslalem, ze to jest wlasnie ambitne forum. Osz twa mac Cale zycie sie czlowiek uczy.

Zastanawiam sie skad ten blikefekt tak dlugi. I doszedlem do wniosku, ze albo lekko zaparowany, badz lekko zabrudzony polarhehe. I swietnie wyszlo. Dodatkowo bardzo dobrze wydobyles szczegoly w calym kadrze.
    Przygladalem sie juz na innych rzekomych forach i wysoko ocenilem, poniewaz fotografia jest tego warta.
    Chyba sie przyjrze teraz raz jeszcze czy kurde TWA mac ktos z tego malo ambitnego forum tez Cie "tam" jakkolwiek ocenil.
    Zaraz sprawdze, bo naprawde jestem ciekaw. Ostatnio w szufladzie widzialem jednego uzytkownika na goralikus.comcast. Wybitnego uzytkownika wiec musze sprawdzic

Domyślnie

jak widać na prośby moderatorów, abyście z harbem dali sobie spokój z prywatnymi wycieczkami, tylko harb zareagował i zastosował się.
    ty widzę, że dalej "zaczepiasz".

regulamin forum pkt 6b i 6c
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Beda sie bic? Dziekuje za komentarze, Ostry ty wiesz, ze ja nie jestem leniwy...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów