Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: Schizm

Domyślnie Schizm

Jednym sie podoba, innym nie. Jedni mowia, ze jest to obraz (grafika) inni, ze dobrze zrobione zdjecie. Ile ludzi tyle opini. Jedni mowia, ze forum zaczyna byc klubem wzajemnego slodzenia, a ci ktorzy wychwycili jakiekolwiek bledy na zdjeciu i pisali co poprawic stali sie wytknieci i zamilkli, inni uwazaja forum za wyrocznie swojej fotografii.

Wszystko co ukazane na zdjeciu jest zamierzone i tak sobie wlasnie planowalem uchwycic to wszystko jak tylko slonce dalo mi mozliwosc.

Pozdrawiam
    Sebastian.

P.S. Kolega wie, ze nie moglem sie powstrzymac...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

No i to jest własnie ten Sebastian, którego pamietam, wracasz do formy, świetne zdjęcie.

Domyślnie

Świetnie pokazane!

Domyślnie

Pięęęękne .Zamarłem bez tchu dokładnie jak na zdjęciu .Zdjęcie jest tak czysto zrobione,że aż doskonałe w swojej formie

Domyślnie

Trza przyznać, że słoneczko ładnie Ci zagrało na skałach, dobra fota.
    LED ZEPPELIN

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Po takim wstępie można powiedzieć, że fotka fantastyczna, chyba, że to naprawdę udany obraz
    .

Domyślnie

Piękna praca, światło na skałach ładnie zagrało
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Jedno z lepszych zdjec jakie ostatnio widziałem tu na tym forum. Brawo!!!
    -------------------------
    Nikon D80; D300; Fuji S3PRO + S8 mm; N 12-24; N 18-200 VR; T 24-70; N70-300 VR; N 24/2.8 N 35/2.0; N 50/1.8; N 85/1.8; N 300/4.5

Domyślnie

Jak dla mnie świetne! Kadr oraz światło na duży +

Domyślnie

Faaaajne. Aaaale mnie jednak trochę razi ten długaśny promień idący do samego dołu – i wiem że takie odblaski są mało kontrolowalne. No ale grunt że Ty sam jesteś zadowolony, to najważniejsze

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów