Close

Zobacz wyniki ankiety: Moim zdaniem wygrywa zdjecie numer:

Głosujących
260. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Andy_O

75 28,85%
  • Sailor

185 71,15%
Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 137
    sailor
    Gość

Domyślnie

camil - po raz kolejny dostarczasz nam swietnej rozrywki dziekuje

Domyślnie

Sailor vs Andy_O tak to mialo byc? narazie widze pojednynek Sailor & Andy_O vs marudy. Co zrobic, zycie.. pojedynek powstal chyba aby rozwiazywac takie problemy.. moze jaies nowe wyzwania panowie?

mialem problem z oddaniem glosu, ale po calym dniu walki udalo sie pozdrawiam

sailor
    Gość

Domyślnie

Mosquito - nie mam pojecia ... ja bawie sie swietnie .. nie zawodza moi najwspanialsi wielbiciele .. czekam jeszce na kilka osob .. ale wdzieczny jestem niesamowicie ze camil stanal na wysokosci zadania i wypowiedzial sie rownie elokwentnie jak przy innych moich fotach (biorac pod uwage ze wypowiada sie jedynie pod moimi zdjeciami czuje sie zaszczycony)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pershing Zobacz posta
    Dwójka ..... zdjęcie mnie zachwyca tylko nie cierpie dużych szumów....
    sailor ma nadal wiele zabawy czytając to wszystko
    a co do mojej oceny -
    zdj 1 - jest trochę za "mocne", ale za to świetne światełko i technika. Autor1 podszedł z duża inwencją do tematu
    zdj 2 - też psuje je trochę malunek zegara, wolę jak najmniej kompa w zdjęciu, a tu sam montaż. Z drugiej strony obrazy Dalego to były takie składanki bez zachowania proporcji. Autor2 jakby mniej "oddalił się" od stylu Dalego.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

zagłosowałem....

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Pierwsze to chyba jakas parodia horroru klasy B Drugie..hmm.. Salvador Dali to nie jest, ale ladne

Domyślnie

To ja pozwalam sobie skomentować. Na początku dodam, że w dziele Sailora nie maczałam palców, so, nie wiedziałam efektu końcowego i nie wiem które zdjęcie jest czyje (nie chciał się dopasować do mojego grafiku!!! skandal). Moje zdanie nie jest stronnicze, oceniam efekt końcowy, a nie osoby autorów.
    1. Nie kupuję tego- jakościowo fajne,swietne swiatlo!!! Temat jest zachowany,widac ze jest to pastisz tworczosci Dalego. Ja widzę ten zapier... czas i faceta, który nie przyszedł. Baran jeden
    Jednak uważam, ze Dali w 2. badziej do mnie przemawia. Moze tylko ja jako kobieta zauwazam wzrok Zegarka jako przemijajacego czasu i gest dziewczyny, ktora zastanawia się czy sciągnąć tą szmatkę. Tytuł "adore" dopowiada resztę !!!
    Nie rozumiem dyskusji na temat technik stworzenia tych prac, miało być głosowanie na pracę na nie na jakieś PS-y.
    Ludzie napiszcie coś fajnego, co zobaczyliście na tych odjechanych zdjęciach a nie rozstrząsajcie ilości komputeroweych ingerencji!!!!! To wtedy sobie z przyjemnością poczytam.
    Zdegustowany Kompletny Laik
    Lulu
    Lulu

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    ... ja bawie sie swietnie ...
    Jeśli pod Twoimi słowami podpisze się również Andy_O to jest super i chyle przed wami czoła za dystans do zwykłego polskiego narzekactwa powszedniego.
    Chłopaki - obaj odwaliliście kawał fajnej roboty (no może jeden ciut więcej na komputerze ) i obie fotki mi sie podobają. Przyklepnałem jedynkę ... właśnie za to że jest przeciwieństwem drugiej fotki - niesie w sobie energię i - mimo tego co twierdzi Czornyj - jest bardziej naturalna.
    Super i zazdroszczę frajdy przy realizacji tego projektu. Na pochybel malkontentom ...

Domyślnie

wybrałem - 2
    w PS dodam: ja tam PS nie widzę

nin
    Gość

Domyślnie

widze ze humorystycznie podesliscie do tematu

Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów