camil - po raz kolejny dostarczasz nam swietnej rozrywkidziekuje
Szukaj
Andy_O
Sailor
camil - po raz kolejny dostarczasz nam swietnej rozrywkidziekuje
Sailor vs Andy_O tak to mialo byc? narazie widze pojednynek Sailor & Andy_O vs marudy. Co zrobic, zycie.. pojedynek powstal chyba aby rozwiazywac takie problemy.. moze jaies nowe wyzwania panowie?
mialem problem z oddaniem glosu, ale po calym dniu walki udalo siepozdrawiam
Mosquito - nie mam pojecia ... ja bawie sie swietnie .. nie zawodza moi najwspanialsi wielbiciele .. czekam jeszce na kilka osob .. ale wdzieczny jestem niesamowicie ze camil stanal na wysokosci zadania i wypowiedzial sie rownie elokwentnie jak przy innych moich fotach (biorac pod uwage ze wypowiada sie jedynie pod moimi zdjeciami czuje sie zaszczycony)![]()
sailor ma nadal wiele zabawy czytając to wszystko![]()
a co do mojej oceny -
zdj 1 - jest trochę za "mocne", ale za to świetne światełko i technika. Autor1 podszedł z duża inwencją do tematu
zdj 2 - też psuje je trochę malunek zegara, wolę jak najmniej kompa w zdjęciu, a tu sam montaż. Z drugiej strony obrazy Dalego to były takie składanki bez zachowania proporcji. Autor2 jakby mniej "oddalił się" od stylu Dalego.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
zagłosowałem....
Pierwsze to chyba jakas parodia horroru klasy BDrugie..hmm.. Salvador Dali to nie jest, ale ladne
![]()
To ja pozwalam sobie skomentować. Na początku dodam, że w dziele Sailora nie maczałam palców, so, nie wiedziałam efektu końcowego i nie wiem które zdjęcie jest czyje (nie chciał się dopasować do mojego grafiku!!! skandal). Moje zdanie nie jest stronnicze, oceniam efekt końcowy, a nie osoby autorów.
1. Nie kupuję tego- jakościowo fajne,swietne swiatlo!!! Temat jest zachowany,widac ze jest to pastisz tworczosci Dalego. Ja widzę ten zapier... czas i faceta, który nie przyszedł. Baran jeden
Jednak uważam, ze Dali w 2. badziej do mnie przemawia. Moze tylko ja jako kobieta zauwazam wzrok Zegarka jako przemijajacego czasu i gest dziewczyny, ktora zastanawia się czy sciągnąć tą szmatkę. Tytuł "adore" dopowiada resztę !!!
Nie rozumiem dyskusji na temat technik stworzenia tych prac, miało być głosowanie na pracę na nie na jakieś PS-y.
Ludzie napiszcie coś fajnego, co zobaczyliście na tych odjechanych zdjęciach a nie rozstrząsajcie ilości komputeroweych ingerencji!!!!! To wtedy sobie z przyjemnością poczytam.
Zdegustowany Kompletny Laik
Lulu
Lulu
Jeśli pod Twoimi słowami podpisze się również Andy_O to jest super i chyle przed wami czoła za dystans do zwykłego polskiego narzekactwa powszedniego.
Chłopaki - obaj odwaliliście kawał fajnej roboty (no może jeden ciut więcej na komputerze) i obie fotki mi sie podobają. Przyklepnałem jedynkę ... właśnie za to że jest przeciwieństwem drugiej fotki - niesie w sobie energię i - mimo tego co twierdzi Czornyj - jest bardziej naturalna.
Super i zazdroszczę frajdy przy realizacji tego projektu. Na pochybel malkontentom ...![]()
wybrałem - 2
w PS dodam: ja tam PS nie widzę![]()
widze ze humorystycznie podesliscie do tematu![]()
Skontaktuj się z nami