Close

Zobacz wyniki ankiety: Moim zdaniem wygrywa zdjecie numer:

Głosujących
260. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Andy_O

75 28,85%
  • Sailor

185 71,15%
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 137

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Wczoraj zagłosowałem na jedno z dzieł, a dzisiaj bym zagłosował na to drugie
    Jakaś opcja w ankiecie?

Dzieła są różne w odbiorze. A odbiór zależy od pory dnia, nastroju itd, itp.

Może powinny być dwie opcje ?
    ocena emocjonalna i ocena ta, no, ta druga...aha, intelektualna
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

No i mam dużego zgryza, bo cóż: jedynka - super światło i technika ale wizja już mniej mi się podoba
    Dwójka- subtelna, jestem pełen podziwu dla wizji autora, zdjęcie mnie zachwyca tylko nie cierpie dużych szumów. Być może bez nich nie byłaby oddana w pełni atmosfera ale mnie nie leżą i już.
    Reasumując w wyborze kierowałem się wizją nie techniką, bo co do techniki to jak kiedyś uda mi się dojść do takiego panowania nad światłem i doborem kadrów to zmienie zawód i fotografia nie będzie już tylko moim hobby. Ale w najbliższej dziesięciolatce to raczej na to się nie zanosi
    Pozdrawiam autorów i gratuluję obu bez względu na to który wygra. Liczy się przecież to że na forum za sprawą tych panów powiało świeżością i fajną zabawą.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

jesli istnieje cos takiego jak przewracanie sie w grobie to Salvador Dali osiąga moc sedniej turbiny
    pozdrawiam camil

sailor
    Gość

Domyślnie

camil - po raz kolejny dostarczasz nam swietnej rozrywki dziekuje

Domyślnie

Sailor vs Andy_O tak to mialo byc? narazie widze pojednynek Sailor & Andy_O vs marudy. Co zrobic, zycie.. pojedynek powstal chyba aby rozwiazywac takie problemy.. moze jaies nowe wyzwania panowie?

mialem problem z oddaniem glosu, ale po calym dniu walki udalo sie pozdrawiam

sailor
    Gość

Domyślnie

Mosquito - nie mam pojecia ... ja bawie sie swietnie .. nie zawodza moi najwspanialsi wielbiciele .. czekam jeszce na kilka osob .. ale wdzieczny jestem niesamowicie ze camil stanal na wysokosci zadania i wypowiedzial sie rownie elokwentnie jak przy innych moich fotach (biorac pod uwage ze wypowiada sie jedynie pod moimi zdjeciami czuje sie zaszczycony)

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    ... ja bawie sie swietnie ...
    Jeśli pod Twoimi słowami podpisze się również Andy_O to jest super i chyle przed wami czoła za dystans do zwykłego polskiego narzekactwa powszedniego.
    Chłopaki - obaj odwaliliście kawał fajnej roboty (no może jeden ciut więcej na komputerze ) i obie fotki mi sie podobają. Przyklepnałem jedynkę ... właśnie za to że jest przeciwieństwem drugiej fotki - niesie w sobie energię i - mimo tego co twierdzi Czornyj - jest bardziej naturalna.
    Super i zazdroszczę frajdy przy realizacji tego projektu. Na pochybel malkontentom ...

Domyślnie

Cieszę się, że są tacy, co mają podobne odczucia jak ja.
    Głos oddany
    Dużo sprzętu, mało czasu

Domyślnie

1 sliczna jest, kolorowa, zywa, pieknie swiatlo....... tylko zupelnie mi nie wchodzi porownujac z klimatem 2.
    1 na rozkladowke do playboya, 2 na sciane.
    Andrzej

Domyślnie

Gratulacje. Piękny pojedynek i dużo emocji.
    Z niecierpliwości przygryzałem wargi do krwi, czekając na efekty.
    Moim zdaniem wygrywa nr 2.
    Ostatnio edytowane przez meliszipak ; 06-02-2007 o 06:45
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów