Close

Zobacz wyniki ankiety: Moim zdaniem wygrywa zdjecie numer:

Głosujących
260. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Andy_O

75 28,85%
  • Sailor

185 71,15%
Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 137
    pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andre84 Zobacz posta
    Mnie bardziej urzekła jedynki prostota...
    Hmm.. przecież to krzywy kadr z uciętym łokciem... a... prostota!

Domyślnie

Wszyscy, że PS-em śmierdzi. A w ciemni też przecież się kombinuje, tyle, że jest trudniej. A na komputerze jest łatwiej. (łatwiej, bo kilkasz i masz więcej opcji - żeby nie było, że dla mnie to jest łatwe!)
    Więc gdzie jest ta klasyczna fotografia?
    "Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Czy zawsze muszą być dodawane jakieś osobiste uwagi ?

co to kogoś obchodzi ,co ktoś woli, lubi a co nie itd. mnie np.mało obchodzi

głosujcie na to co Wam się podoba i już

Domyślnie

Panie i Panowie.
    Jest źle.
    Cały dzień debaty nad poszukiwaniem tego czegoś, co ewentualnie może wskazywać na dojrzałe obrazy.
    Jedynka – światło opanowane i kolor.
    Reszta po prostu ….. szkoda słów. Ładna modelka zrobiona na … Tylko lustro od dołu postawić i komplet. FU.
    Dwójka – subtelnie i delikatnie ze smakiem gdyby nie paskudne malowidło zegara na twarzy – na ładnej twarzy. Osoba, która to coś namalowała powinna się zastanowić.

Spodziewałem się prawdziwych CUKIERECZKÓW. A jest źle.

Czy któreś zdjęcie powiesiłbym w biurze, przedpokoju lub innym miejscu i codziennie podziwiał? NIE.
    To są dwa samobójcze gole.
    Po Takich Gościach nigdy bym się nie spodziewał, że tak się podłożą. Bo są dobrzy.
    x

Domyślnie

andrzej500 ale widzisz, problem polega na tym, dopiero musiałbyś tam to lustro podstawić, bo go tam nie ma, czy modelka jest ładna to nie wiem, bo jest tak pokazana, żeby nie grało to roli, ale krzywe zęby robią swoje, dobre swoje co do zegara na twarzy to pewnie lepiej, żeby go machnął Dali, ale nie żyje, sory... stwórz swoją koncepcję i ją zrealizuj, nie mówię że ma byc doskonała...a potem porównaj...
    zobaczysz co to znaczy realizować koncepcję ...

Domyślnie

Dwójka bardziej mi się podoba jako więcej a`la Dali.
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

sailor
    Gość

Domyślnie

czytam sobie ten watem z olbrzymia przyjemnoscia ... koemntarzy mam co nie miara i chyba je zaczne spisywac ... niektore posty mnie bawia a niektore przyprawiaja o kilka siwych wlosow z powodu braku zrozumienia dla naszej (moje i Andyego) tfurczosci .. coz .. Dali tez byl nierozumiany na poczatku

ale bardzo prosze o konstruktywna krytyke i powstrzymanie sie od komentarzy o lustrach i malowidlach. takie byly wizje autorow. nikt tego nigdzie na kaze wieszac. nikt nie bedize linijka mierzyl zawarotsci PSa w PSie ani tego czy cycek jest sztuczny czy nie.
    a malkontentom chcialbym przypomniec ze to jest wspolna zabawa. powtarzam z a b a w a

tak wiec zachecam do uwag ale apropos dziel a nie modelek

tak na bardzo szybko do ostanich 2 postow:
    andrzej500 - a "wielkiego masturbatora" dalego bys sobie w biurze powiesil? bo ja osobiscie nie
    jakubs - w imieniu swoim i mojego mam nadzieje poleglego przeciwnika dziekuje za zrozumienie a przede wszystkim aprobate naszych koncepcji
    Ostatnio edytowane przez sailor ; 05-02-2007 o 18:49

Domyślnie

Wczoraj zagłosowałem na jedno z dzieł, a dzisiaj bym zagłosował na to drugie
    Jakaś opcja w ankiecie?

Dzieła są różne w odbiorze. A odbiór zależy od pory dnia, nastroju itd, itp.

Może powinny być dwie opcje ?
    ocena emocjonalna i ocena ta, no, ta druga...aha, intelektualna
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

No i mam dużego zgryza, bo cóż: jedynka - super światło i technika ale wizja już mniej mi się podoba
    Dwójka- subtelna, jestem pełen podziwu dla wizji autora, zdjęcie mnie zachwyca tylko nie cierpie dużych szumów. Być może bez nich nie byłaby oddana w pełni atmosfera ale mnie nie leżą i już.
    Reasumując w wyborze kierowałem się wizją nie techniką, bo co do techniki to jak kiedyś uda mi się dojść do takiego panowania nad światłem i doborem kadrów to zmienie zawód i fotografia nie będzie już tylko moim hobby. Ale w najbliższej dziesięciolatce to raczej na to się nie zanosi
    Pozdrawiam autorów i gratuluję obu bez względu na to który wygra. Liczy się przecież to że na forum za sprawą tych panów powiało świeżością i fajną zabawą.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

jesli istnieje cos takiego jak przewracanie sie w grobie to Salvador Dali osiąga moc sedniej turbiny
    pozdrawiam camil

Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów