Close

Strona 18 z 51 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 504

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eloi Zobacz posta
    ...Tym bardziej to pokaże kim jesteś i po jakiej stoisz stronie.
    Nic nie zrozumiałeś. Szkoda.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eloi Zobacz posta
    Naga sesja była kryminalnym skandalem. W USA za to ktoś by porządnie beknął, włącznie z całą stacją która to pokazała, a program w jednej chwili by został zdjęty z anteny.
    A pod jakim paragrafem? Wszystkie uczestniczki miały powyżej 18 lat.
    W stanach też leci Top Model, i co prawdą nie ogladalem wszystkich odcinkow, ale nie wątpie, że w którejś edycji były akty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R0bert Zobacz posta
    W stanach też leci Top Model, i co prawdą nie ogladalem wszystkich odcinkow, ale nie wątpie, że w którejś edycji były akty.
    Nie zrozumiałeś. One zostały zmuszone do tego aby mieć 18 lat i aby być kobietami, tylko po to, abyśmy my, niegodziwi fotografowie, mogli je publicznie rozbierać z resztek godności.
    Ostatnio edytowane przez donkiszot ; 29-10-2010 o 20:06 Powód: int
    To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.

Domyślnie

Wiesz dziwne jest tylko to, że modelek fashion nikt nie przymusza do aktów. Żadna agencja. A w programie było to obowiązkiem, bo inaczej odpada. Po prostu TV chce by było kontrowersyjniej (oglądalność). Świat modelingu nie do końca wygląda tak, jak w tym programie.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    [...]Świat modelingu nie do końca wygląda tak, jak w tym programie.
    Jeśli o mnie chodzi, to już dawno zauważyłem różnicę pomiędzy prawdą a prawdą ekranu. Myślałem, że jest to powszechne rozróżnienie, ale wdać instynktowna siła pojmowania mediów jako rzeczywistości jest silniejsza. W tym wypadku na tyle silna, że z polemiki przestawiłem się na uśmiech, bo inaczej nie jestem wstanie zrozumieć tej sytuacji.
    To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.

Zbanowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jedna miała 17. Nie pamiętam jej imienia, chyba Pamela, ona zresztą odpadła tydzień później. Powiedziałbym nawet że chciała odpaść. Praktycznie po prostu sama odeszła od programu. Szkoda że nie zrobiła tego wcześniej i przy okazji nie rozwaliła aparatu na łysej łepetynie fotografa. I jeszcze go oskarżyła o molestowanie. Ona dla mnie była najciekawszą uczestniczką.
    Jestem za tym aby uczestniczki, jak Paulina, po odpadnięciu upubliczniły wszystkie brudy i skandale jakie się tam odbywały za zamkniętymi drzwiami. Ten program zasługuje na upadek, włącznie ze smrodem na karierze tego tzw Tyszki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donkiszot Zobacz posta
    Jeśli o mnie chodzi, to już dawno zauważyłem różnicę pomiędzy prawdą a prawdą ekranu. Myślałem, że jest to powszechne rozróżnienie,..
    Ten program chyba wcale nie ma na celu pokazywac na czym polega praca modelki. Choc niektórzy tego nie rozróżniają i dlatego mój wpis. Program TV to ... program w TV, ma mieć oglądalność i to tyle. W Tańcu z Gwiazdami do następnych etapów przechodzili świetni tancerze - Pudzianowski czy Gołota.Z tego należy wyciągac jakies wnioski

Co do dziewczyn - one sa bardzo, ale to bardzo różne. Nie wrzucajcie ich do jednego wora. Większość nie wie na czym polega modeling, choc by chciało byc modelkami. Tutaj się co nieco dowiedzą, ale ... nie do końca tego jak to jest w agencjach. Ten program pokazuje, że najważniejszy jest klient, a modelka (prawie) najmniej istotna. Tego dziewczyny nie wyłapują, mino, że to program chyba wyraźnie pokazuje. Bo potem przyjdzie jakaś kandydatka i będzie chciała gwiazdorzyć i stawiac warunki. Tak naprawdę jedyny warunek jaki dziewczyna może stawiać (i nie zrazi tym agencji) to właśnie to, że się nie rozbiera. A poza tym musi słuchać, słuchac i słuchać. Przynajmniej na poczatku. Taka branża. Większość ładnych dziewczyn nie lubi słuchac poleceń. I przez to wiele fajnych (wg warunków fizycznych) dziewczyn się nie nadaje do pracy modelki. Niestety chłopacy je "psują". W programie TV, gdy jest duża stawka (pamiętajcie o nagrodzie) one cierpiąc zgadzaja się na wszystko.
    Zapomnijcie by poczatkujaca modelka pozwoliła na siebie połozyć na nagim ciele robala jedynie za stawki jakie dostaje początkująca dziewczyna za sesje. Mając sporą nagrodę zgadzają sie - dostają w tym programie przyspieszoną lekcję pokory.

Domyślnie

Jecek, co jest w tym programie nagrodą? Szczerze mówiąc nie widziałem żadnego całego odcinka, ale ten temat czytam

Domyślnie

Co do brudów i skandali, nawet jeśli były, to myslę, że w umowie była odpowiednia klauzula dotyczaca tego typu informacji.

A nagroda jest zdaje się, kontrakt na 2 lata? z Max Factor, i jedną z agencji modelingowych.

Domyślnie

Co do brudów i skandali, nawet jeśli były, to myslę, że w umowie była odpowiednia klauzula dotyczaca tego typu informacji.
    Spoko, spoko... taki np. Fakt pokrywa jakby co koszty sądowe i ew. kare

Strona 18 z 51 PierwszyPierwszy ... 8161718192028 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów