Close

Strona 8 z 51 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 504

Domyślnie

Ale co jest kapitalnego w tych zdjęciach. W dużej mierze to zasługa zwierzaków które tam sa, wizazu i ekipy która ustawiła światełko. Podejrzewam, ze każdy z nas mógłby takie foty pierdyknąc bo pewnikiem ograniczyło się to jedynie do wciśniecia spustu migawki.
    Fakt - nr 3 wygląda jak stare próchno.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Ale co jest kapitalnego w tych zdjęciach. W dużej mierze to zasługa zwierzaków które tam sa, wizazu i ekipy która ustawiła światełko. Podejrzewam, ze każdy z nas mógłby takie foty pierdyknąc bo pewnikiem ograniczyło się to jedynie do wciśniecia spustu migawki.
    Fakt - nr 3 wygląda jak stare próchno.
    Tak to można spłycić każde zdjęcie glamour - bo to w dużej mierze jest właśnie wizaż, konkretna stylizacja i światło
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Laku Zobacz posta
    Tak mi się wydaje że ten cały program to wielka ściema. Jakoś trudno mi uwierzyć że te dziewczyny są totalnymi amatorkami i początkującymi w modelingu. Przynajmiej na podstawie własnych doświadczeń z sesji.... one poprostu nie pozują jak żółtodzioby.... widać że miały już do czynienia z obiektywem. Więc hasło "zostań modelką" jakoś nijak ma się do rzeczywistości.
    A kto powiedział, że one są czy mają być totalnymi amatorkami?
    Podejrzewam że większość z nich miała doświadczenie w sesjach zdjęciowych.
    Nawet więcej, dziwne żeby nie miały.

A hasło to nie zostań modelką tylko zostań top modelką.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukaszzz Zobacz posta
    Nie rozumiem kompletnie zachwycania się jury tą Beatą Szarłowską. Jak dla mnie pierwsza do odsiewu...
    Popieram, do tego na zdjęciu wygląda dla mnie jak zombie (w TV wyglądało, jakby ktoś pojechał obróbkę na maxa). Co do upodobań to dla mnie zdjęcie nr. 8 chyba Sonia Wesołowska (nie wiem nie do końca się orientuję, bo oglądam tak jednym okiem). Po prostu mi się podoba. Wyszło ładnie i naturalnie, bez plastiku.
    A7RII/24/35/85

Domyślnie

Po zdjęciach widzę, że dziewczyny są PRZERAŻONE. Nie ma się co dziwić.
    Mnie nic nie byłoby w stanie przekonać, żeby robala sobie na ciało położyć.
    --
    Nikon D50 + 18-55

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CFS FOTOELLITE Zobacz posta
    ... też załuje że odpadła ta laska bo ona miała w sobie pałera
    Na zdjęciu kompletnie tego nie widać. "martwa twarz", no i jak w jury powiedzieli: "skorpion ją przyćmił"

Acha, tu: http://modelki.plejada.pl/38010,foto...newsdetal.html macie jeszcze zdjęcia w bikini.

Tutaj: http://modelki.plejada.pl/38010,foto...newsdetal.html co potrafi zrobić makijaż, fryzjer, światło i Photoshop
    Ostatnio edytowane przez Demonek ; 30-09-2010 o 11:57
    D7200+D90+N10-24+N18-105VR+N70-300VR+S17-50+S50-150+N35+N85+N105+J135+T200, SB800 i parę drobiazgów

Domyślnie

kurcze te kulisy to ktos im komorka robi? mogli zatrudnic porzadnego fotografa

Domyślnie

NIe wie ktoś co to za robal w przedostatnim zdjęciu???
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Korchez Zobacz posta
    NIe wie ktoś co to za robal w przedostatnim zdjęciu???

Jest to straszyk a dokładniej Eurycantha calcarata.
    Nie muszę robić wspaniałych fotografii, chcę robić je świadomie, reszta przyjdzie z czasem.
    Nikon i klamoty

Domyślnie

Pa-me-la! Pa-me-la!

bez PSa to byście Vogue nie chcieli nawet otworzyć. laski się tak masakrują kosmetykami od wręcz dzieciństwa, że potem strach patrzeć. nie to co my zawsze piękni mężczyźni

Strona 8 z 51 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów