Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Domyślnie Deep Purple - koncert

Jedzie ktoś?
    A może komuś udało się załatwić akredytację? -- ze względu na... no na wiele czynników - co trzebaby zrobić, by taką akredytację zdobyć? Czy w ogole w przypadku imprezy tej "rangi" to jest realne?

EDIT:
    Na wszelki wypadek, uzupełnię może danymi ten wątek:

28 października 2010 - Rzeszów, Hala Podpromie
    30 października 2010 – Katowice, Spodek
    31 października 2010 – Wrocław, Hala Stulecia
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 16-10-2010 o 23:14 Powód: "październik"
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

Mój tata coś mówił, że jedzie, ale nie wiem, czy aktualne. Do Wro. Bez akredytacji. Był ostatnio jak grali tam, bardzo mu się podobało
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 16-10-2010 o 23:49 Powód: lit.
    Lubię niebieski, ładnie wygląda w podpisie

Domyślnie

Dla spóźnialskich:

10 listopada - Paryż, Zenith
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 16-10-2010 o 23:15 Powód: "listopad"
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaleidoStar Zobacz posta
    Mój tata coś mówił, e jedzie, ale nie wiem, czy aktualne. Do Wro. Bez akredytacji. Był ostatnio jak grali tam, bardzo mu się podobało
    Hehehe.
    "Mój tata"

Dlaczego zawsze, kiedy pada hasło "Deep purple" zaraz obok pojawia się hasło "Mój tata"?
    Rety. Zaczyam się czuć staro...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

A nie wiem, może dlatego, że mnie nie stać? Jakbym miala szmal, to bym pojechała.

PS i wcale nie czuję się staro przez to, że lubię Parpli.
    Lubię niebieski, ładnie wygląda w podpisie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    Hehehe.
    "Mój tata"

Dlaczego zawsze, kiedy pada hasło "Deep purple" zaraz obok pojawia się hasło "Mój tata"?
    Rety. Zaczyam się czuć staro...
    tak generalnie - powinni już przestać - baz Blackmora juz było dla mnie nie to, bez Lorda - to generalnie trudno nazwać DP. Eksploatowana na siłe nazwa, jak Black Sabbath bez Ozziego - dla mnie jego głos był podstawą brzmienia grupy... no, ale to tak na marginesie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    tak generalnie - powinni już przestać - baz Blackmora juz było dla mnie nie to, bez Lorda - to generalnie trudno nazwać DP. Eksploatowana na siłe nazwa, jak Black Sabbath bez Ozziego - dla mnie jego głos był podstawą brzmienia grupy... no, ale to tak na marginesie...
    Masz sporo racji.
    Ale to jest trochę tak, jak z Nikonem
    Nikon bez szkieł Ai czy AiS to już "nie to samo". A mimo wszystko Nikona kupuję teraz, bo dopiero teraz mam na to możliwości.
    Tak samo z DP. Pojadę na ich koncert teraz, bo wcześniej "się nie dało". Pojadę po to, by być na koncercie Deep Purple. By móc to później wspominać. Kilka lat temu byłem na Iron Maiden w katowickim spodku. I wiem, że na "gwiazdy" tego kalibru warto się wybrać. Ludzie już nie ci (choć w przypadku ironów Bruce "wiecznie żywy"), ale repertuar pozostał. I słynne 120 decybeli miejmy nadzieję również
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-10-2010 o 10:19 Powód: pis. (Ci---->ci)
    www.jswierad.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    Absolutnie się zgadzam. Byłem na koncercie w Katowicach, na którym grali w tym składzie. Niby wszystko ok, co firma to firma, ale porównując z koncertami wcześniejszymi, czegoś brakowało.
    Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
    Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    ...... I słynne 120 decybeli miejmy nadzieję również
    w osiemdziesiątym którymś byłem na koncercie Slade w Krakowie - reklamowany wtedy jako "najgłosniejszy zespoł swiata" 35tys watt aparatura czy cos w tym stylu - tak czy owak, byłem z kasetowym Grundigiem w piątym rzedzie od sceny i nagrywałem koncert. Po zakończeniu wracając do noclegowni z przykrością stwierdziliśmy, że nic się nie nagrało - totalnie nic - cisza.... Na drugi dzień okazało się, że jednak się nagrało i to bardzo dobrze - miałem totalnie rozwalony słuch

Domyślnie

jeśli Rzeszów to ja na 90 % będę
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów