Close

Strona 14 z 21 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 209

Wątek: Netbook

Domyślnie

fruchu, na pewno znajdziesz coś 12 calowego, jeśli nie jest dla ciebie koniecznością mat.
    10 cali tak jak mówi Kuba, też widziałem. Na pewno jakiś dell w opcji ma taką rozdzielczość (lub miał mieć).
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Dzieki za odpowiedz. Troche za duzo tego na rynku i ciezko mi sie polapac

Domyślnie

Sam ostatnio zaczynam rozglądać się za czymś niewielkim (12") Po głowie chodzi mi Eee 1201N ale tak się zastanawiam, bo ten już trochę leciwy , czy nie znajdę czegoś mocniejszego w tych pieniądzach. Np taki Asus UL20a ?? Ma już mocniejszy procek (oczywiście nie mówię tu o C2D tylko o celeronie), ostatnio też wpadł mi w oko MSI U200 (też chyba coś mocniejszego niż Atom). Jest jeszcze coś w granicach 2000 zł?? z jakimś "mocnym" prockiem?? Dodam, że matowa matryca nie jest dla mnie mega priorytetem, a bateria wystarczy jak będzie trzymała ok 5h
    Ktoś używa ww Asusa lub MSI??
    Aha w gry raczej nie gram, bardziej do pisania, czytania i prezentacji w PP. Nie wiem czy to nie za dużo (hehe), ale może coś w Visual Studio czy Matlabie dałoby się grzebnąć?

Domyślnie

Heh, ja wlasnie szykuje sie na MSI U200, m.in. ze wzgledu na procek, ktory jest niewiele slabszy od tego w Asusie UL30A (link podrzucil Inkognito).
    Jedyna wada - blyszczacy ekran.
    Ale planuje uzywac domowo, internetowo-biurowo, jesli foto - wtedy podlacze sobie do monitora zewnetrznego.
    A parametry, coz... nie jestem zawodowcem, nigdzie sie nie spiesze - mysle, ze bedzie ok.
    Grzybu, jak poczekasz do listopada, to zdam relacje czy warto .

Domyślnie

Jak już zakupisz to daj znać. Ja pewnie jeszcze do tego czasu nie kupię. Nie spieszy mi się tak bardzo.

Domyślnie

Jest jeszcze msi U230 light. Ma 11 cali i matowy ekran.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Ciekawy ten U230 Light. Myslalem tez o Samsungach N220 albo N230. Co prawda mniejsza rozdzielczosc, ale za to bateria duzo dluzej wytrzyma. Macie moze jakies doswiadczenie z ww modelami? Temat netbookow jest mi niestety obcy.

Domyślnie

No i się dowiedziałem, że w tej Ulce jest taki sam wyświetlacz jak ten z tego testu:
    http://www.notebookcheck.pl/Recenzja...X.22811.0.html
    Czyli jakiś shit semi matte...

Wyświetlacz o rozmiarze 13,3 cala jest ciekawym połączeniem matrycy matowej z błyszczącą. Jego powierzchnia, choć zapewnia mniejsze odbicie refleksów, to jednak nie może być porównywalna z typowym ekranem matowym.
    Koszmar jakiś z tymi matrycami.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

"Wyświetlacz o rozmiarze 13,3 cala jest ciekawym połączeniem matrycy matowej z błyszczącą."
    no bardzo ciekawym połączeniem jest, bardzo...
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Co więcej Kuba... powiedzieli mi, że takich matryc (mat) to się w laptopach już nie montuje prawie wcale
    I że to jest generalnie optimum i rewelacja...
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Strona 14 z 21 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów