Nie potrafię tego zrozumieć... Klienci zmuszani są do kupowania świecącego gówna, bez możliwości wyboru czegoś lepszego! ABSURD wywołany marketingowym bełkotem...
Szukaj
Nie potrafię tego zrozumieć... Klienci zmuszani są do kupowania świecącego gówna, bez możliwości wyboru czegoś lepszego! ABSURD wywołany marketingowym bełkotem...
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
No i znów nie mogę nic kupić.
No widać nie kupię tego lapka, bo wszystkie co znajdę to świeci im się każdy element jak psu jajka.
Te obudowy plastik fantastic, czemu nie mogą zrobić czegoś matowego? Koszt na bank jest podobny, a z tego co widze to we wszystkich recenzjach narzekają na te gówna.
Pewno chińczyki napędzają zbyt![]()
kup stare dobre X60/X61, jeśli wybierzesz wersję tablet 12 cali dostaniesz matrycę S-IPS gratis![]()
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
No tylko Kuba, one są chyba znacznie cięższe niż sobie założyłem.
Z tego co mówiłeś ważą 2,5 kg, nie?
A ja chciałem coś koło 1,5 kg
Bo 3kg z hakiem to waży moja 15ka - też błyszcząca w cholerę![]()
Ja swego czasu kupiłem żonie Sony Vaio z najwyższej serii ale już po wprowadzeniu nowej (wtedy za jakieś 4 tys.). Ładna lekka (ok 1,8 kg), magnezowa obudowa, 13,3" LED (niestety błyszcząca).
Sony ma taki zaje***ty model, maly, magnezowy, wypasiony... 8 tys itp. Szalenstwo
![]()
http://www.morele.net/laptop-msi-win...-066pl-320424/ Mowa o tym? Przeciez on tez ma blyszczaca matryceniestety..
d700
Nie chce mi sie teraz szukac, ale zdaje sie, ze stare MSI U230 bylo mat (12cali), a wlasnie U230 Light jest blyszczace (11cali). Albo odwrotnie.
Skontaktuj się z nami