Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Karta do D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinez Zobacz posta
    Masz link
    ale rozumiem ze mowimy tu o predkosci 15 ??? bo ja chcialem kupic 20 ale czy jest sens przeplacac ???
    Nikon D90, S18-200, N50 1.8 + Canon Powershot S3 IS

Domyślnie

Podałem namiary na markowy zamiennik karty A-data. Myślę, że za kilkanaście złotych drożej znajdziesz odpowiednik sandiska dla tej toshiby

Domyślnie

Podałem namiary na markowy zamiennik karty A-data. Myślę, że za kilkanaście złotych drożej znajdziesz odpowiednik sandiska dla tej toshiby
    czyli jednak jestescie za scandiskami

Domyślnie

Ja tam nie mam sandiska jak już było w wątku, nikogo nie obchodzi jaką kartę kupisz, chyba, że sprzedawcę, bo najchętniej sprzeda Ci kartę na której najlepiej zarobi. Karty czasem się psują i lepiej kupić u pewnego sprzedawcy niż szukać wiatru na alledrogo

Domyślnie

Ja tam nie mam sandiska jak już było w wątku, nikogo nie obchodzi jaką kartę kupisz, chyba, że sprzedawcę, bo najchętniej sprzeda Ci kartę na której najlepiej zarobi. Karty czasem się psują i lepiej kupić u pewnego sprzedawcy niż szukać wiatru na alledrogo
    acha
    a czemu to ma byc podpucha poprostu sie pytam bo znalazlem kilka testow i ta Toshiba bardzo dobrze wychodiz wedlug mnie a tego scandiska to sie boje bo jest go za duzo i moze byc podrabiany

Domyślnie

Wszystko może być podrabiane Do czego zamierzasz wykorzystać tak szybka kartę??

Domyślnie

Wszystko może być podrabiane Do czego zamierzasz wykorzystać tak szybka kartę??
    do robienia zdjec
    a tak powaznie to nie lubie kupowac nigdy 2 razy i wole raz a porzadnie cos kupic i dlatego szukam zawsze dziury w calym
    troche poczytalem zanim sie zapytalem i wszysty pisza ze tylko scandisk i to szybki bo reszta to be
    wiec dlatego zaczolem szukac u siebie na wiosce kart i sie okazalo ze cos dobrego to za sztuke chca ponad 150 zeta wiec zaczolem na necie i wyszlo ze taka tosziba powinna byc OK

Domyślnie

Jeśli tylko zdjęcia to karta nie musi być szybka. Chyba, że seriami chcesz focić, ale pewnie zwykłe też dadzą radę.

Domyślnie

Jeśli tylko zdjęcia to karta nie musi być szybka. Chyba, że seriami chcesz focić, ale pewnie zwykłe też dadzą radę.
    pierw to sie musze nauczyc robic zwykle dobrze a potem reszta

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów