Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Karta do D90

Domyślnie Karta do D90

Witam
    Troche poczytałem co tu sie łąduje do Nikona nacześciej ale znalazlem 2 pozycje ktore mnie by sie widzialy
    1.http://allegro.pl/toshiba-sd-sdhc-8g...245260407.html,
    2. http://allegro.pl/karta-sdhc-a-data-...241294291.html

wiem ze wiekszość używa Sandiska ale czy toshiba nie bedzie tez dobra albo ta A-data ???
    Narazie wsadzilem do aparatu starego Kingstona(bo mam 5 latek i tylko 2GB) i daje rade ale wolabym cos wiekszego i nie wiem co wybrac moze pomożecie
    Nikon D90, S18-200, N50 1.8 + Canon Powershot S3 IS

Domyślnie

rozumiem ze nie ma zanczenia co wezme ???

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BoloSr Zobacz posta
    rozumiem ze nie ma zanczenia co wezme ???
    Dla forumowiczów nie ma to żadnego znaczenia jakiej karty będziesz używał.Zastanów się jednak czy oszczędność rzędu 10-20 zł na karcie opłaci się kiedy jakaś karta m-ki nie wiadomo jakiej padnie i stracisz ważne zdjęcia.Wydaje mi się,że jeśli większość użytkowników poleca karty Sandisk to coś w tym musi być
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valdek_Tychy Zobacz posta
    Dla forumowiczów nie ma to żadnego znaczenia jakiej karty będziesz używał.Zastanów się jednak czy oszczędność rzędu 10-20 zł na karcie opłaci się kiedy jakaś karta m-ki nie wiadomo jakiej padnie i stracisz ważne zdjęcia.Wydaje mi się,że jeśli większość użytkowników poleca karty Sandisk to coś w tym musi być
    jkaby to bla taka kwota to moze bym nie marudzil ale Toshiba byla testowana przez jednego z forumowiczow i bardzo dobrze wychodizla a druga sprawa umnie na wiosce * Scandiska kosztuje tylko 157 zeta sztuka wiec troche to jest i do tego jest to 20 Mb/s a nie 30

Domyślnie

Poczta do Twojej wioski dochodzi? Jeśli tak to zamów coś w internecie i po problemie. Na pewno kupisz taniej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinez Zobacz posta
    Poczta do Twojej wioski dochodzi? Jeśli tak to zamów coś w internecie i po problemie. Na pewno kupisz taniej.
    dochodiz i dlatego szukam

Domyślnie

Jak pisał kolega wyżej. Sandisk ultra 8 giga można kupić już za 76 zł. To tylko 11 zł drożej niż a-data. NIe wiem nad czym tu się zastanawiać.

Domyślnie

Jak pisał kolega wyżej. Sandisk ultra 8 giga można kupić już za 76 zł. To tylko 11 zł drożej niż a-data. NIe wiem nad czym tu się zastanawiać.
    daj linka ????
    bo ja sie skupilem na Toshibie ale skoro mozna kupic za tyle to wezme scandiska tylko gdzie ????

Domyślnie

Na stronie skąpiec lub ceneo wszystko znajdziesz

Domyślnie

Na stronie skąpiec lub ceneo wszystko znajdziesz
    jakos nie moge namierzyc :9 chyba ze o jakies innej mysle niz powinienem

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów