Ale przywaliłeś z kolorami na jedynce. Doda się umywaWybieram BW, ale jakbyś odlandrynił jedynkę, to miałbym dylemat.
Szukaj
Ale przywaliłeś z kolorami na jedynce. Doda się umywaWybieram BW, ale jakbyś odlandrynił jedynkę, to miałbym dylemat.
Kolega Greg77 posługuje sie widzę podwójnymi standardami-u jednych kolory są nienaturalne,przesaturowane,z zafarbem itp,a u inntch są poprostu"twoje"...
Ja to widzę tak Sebastian:
Nie wiem do czego dążysz,do jakiej estetyki ,ale osobiście uważam że kolor jest mocno przesadzony,lampy sugerują zmierzch a na niebie błekit jak nad jakąś laguną w południe+zieleń i ten dający pomarańcz.To samo że światłem na drugim planie-zbyt jasno.Plus na horyzoncie widać obróbkę-wogóle ją bardzo widać.Więc totalny misz masz.Do tego dochodzi zamazana lewa strona i ogólny brak czytelności w szczegółach.Jedynie woda tu sie prezentuje dobrze.Ja wybieram b/w z racji bardziej stonowanego swiatła i większej plastyki.
Jedynka dla mnie osobiście jest nie do przyjęcia.
Broń cie wszyscy...nie chce zadzierać nosa,myśle tylko że jako autor wielu b.dobryvh zdjęć muszisz mimo wszystko trzymać pewien poziom-wyższy niż ten pokazany tutaj.
ps.kadry podobają mi się,a sam most chcę już oddawna zobaczyć,mógłbyś przypomnieć jego nazwę?
Dzięki.
...ok.już doczytalem na wstępie gdzie![]()
Ostatnio edytowane przez pszetak ; 19-09-2010 o 02:39
Nikon http://greg77.com/
Oba kadry mi sie podobaja, jednak w kolorze troche za mocno mi swieci po prawej![]()
BW ladne.
Skontaktuj się z nami