Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Wyzwanie...

Unhappy Wyzwanie...

Dzisiaj podjelem się wyzwania... Most w Bristolu. Bylem na miejscu pierwszy raz, 5 razy przeoczyłem zjazd, nie moglem znalesć parkingu... i jak wiecie zapewne, mam problemy z Photoshopem i ustawieniami profili

Ale przedstawiam nastepujace dwa zdjecia:

Jesli przyblizyles sie do monitora aby to przeczytac to znaczy, ze zdjecia sa malo ostre

Domyślnie

Zobaczyl bym oba w kolorze, tutaj wygrywa dla mnie kolor choc B&W ma swietny kadr za sprawa sztafazu. Jedyny minus koloru to to ze leci w lewo no i moze za mocno swieci ta podloga.....a kolorki sa twoje!

Domyślnie

Oj! Pojechałeś z tą obróbką zdecydowanie za daleko Ta prawa strona na jedynce nawet na mocną landrynę się nie nadaje Kadr się broni, ale blask tej latarni przykrywa wszystko wokoło.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

B&W jest całkiem fajne...kolor pali po oczach ,kadr ok

Domyślnie

Super kadrowa 2, bdb fota...o kolorach sie niestety nie bede wypowiadal bo u kogos na lapku ogladam...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Skasuj to świecenie i będzie git.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    Chce widziec dójkę w kolorze! Plisss!
    ja też, bo b/w jest dla mnie zbyt szare ale sam kadr jak i motyw na dwójce znakomity
    jedynka niestety ale mz. kosz, za sprawą prawej strony dobrze to ujął Kulten

Domyślnie

Też 2 w kolorku bym zobaczył tylko nie tak mocnym co na jedynce
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Z kolorakami juz mysle sobie poradziles. Nocne i czuc bez profilowych znieksztalcen
    Oba kadry bardzo fajne. Kadr 2-ki jednak ciekawszy. Bardzo ciekawy!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów