Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Wyzwanie...

Domyślnie

Ale przywaliłeś z kolorami na jedynce. Doda się umywa Wybieram BW, ale jakbyś odlandrynił jedynkę, to miałbym dylemat.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Też 2 w kolorku bym zobaczył tylko nie tak mocnym co na jedynce
    Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ja też, bo b/w jest dla mnie zbyt szare ale sam kadr jak i motyw na dwójce znakomity
    jedynka niestety ale mz. kosz, za sprawą prawej strony dobrze to ujął Kulten
    Ciekaw jestem co takiego napisał skoro nie ma nigdzie tego w komentarzech. Chętnie zapoznał bym się z jego zdaniem.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Ale przywaliłeś z kolorami na jedynce. Doda się umywa

Faktycznie pojechane ostro. I pomyślec , ze przed chwilą straszyłem Tobą MarianS` a za kolory na kadrach z Kotliny Kłodzkiej
    Ostatnio edytowane przez maniak666 ; 18-09-2010 o 22:18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Ciekaw jestem co takiego napisał skoro nie ma nigdzie tego w komentarzech. Chętnie zapoznał bym się z jego zdaniem.
    sorry, no tak masz rację, myślałem o ALU a napisałem o Kultenie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Zobaczyl bym oba w kolorze, tutaj wygrywa dla mnie kolor choc B&W ma swietny kadr za sprawa sztafazu. Jedyny minus koloru to to ze leci w lewo no i moze za mocno swieci ta podloga.....a kolorki sa twoje!
    Kolega Greg77 posługuje sie widzę podwójnymi standardami-u jednych kolory są nienaturalne,przesaturowane,z zafarbem itp,a u inntch są poprostu"twoje"...

Ja to widzę tak Sebastian:
    Nie wiem do czego dążysz,do jakiej estetyki ,ale osobiście uważam że kolor jest mocno przesadzony,lampy sugerują zmierzch a na niebie błekit jak nad jakąś laguną w południe+zieleń i ten dający pomarańcz.To samo że światłem na drugim planie-zbyt jasno.Plus na horyzoncie widać obróbkę-wogóle ją bardzo widać.Więc totalny misz masz.Do tego dochodzi zamazana lewa strona i ogólny brak czytelności w szczegółach.Jedynie woda tu sie prezentuje dobrze.Ja wybieram b/w z racji bardziej stonowanego swiatła i większej plastyki.
    Jedynka dla mnie osobiście jest nie do przyjęcia.
    Broń cie wszyscy...nie chce zadzierać nosa,myśle tylko że jako autor wielu b.dobryvh zdjęć muszisz mimo wszystko trzymać pewien poziom-wyższy niż ten pokazany tutaj.

ps.kadry podobają mi się,a sam most chcę już oddawna zobaczyć,mógłbyś przypomnieć jego nazwę?
    Dzięki.

...ok.już doczytalem na wstępie gdzie
    Ostatnio edytowane przez pszetak ; 19-09-2010 o 02:39

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Kolega Greg77 posługuje sie widzę podwójnymi standardami-u jednych kolory są nienaturalne,przesaturowane,z zafarbem itp,a u inntch są poprostu"twoje"...
    Kolego pszetak, nie do konca wiesz o co chodzi, "kolory twoje" znaczy tyle, ze Sebastian mial problem z kolorami w ciagu ostatnich kilku dni, te moej slowa mialy znaczyc, ze jest juz ok z jego ustawieniami!

Domyślnie

Oba kadry mi sie podobaja, jednak w kolorze troche za mocno mi swieci po prawej
    BW ladne.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów