A mi ani Twój link Adamie nie działa, ani wyszukiwarka nie znajduje. Mam innego Facebooka?
Szukaj
A mi ani Twój link Adamie nie działa, ani wyszukiwarka nie znajduje. Mam innego Facebooka?
Dla mnie ten cały FB to jest jakieś generalne nieporozumienie jeżeli chodzi o jego interfejs i przyjazność dla użytkownika. Kurcze, mam wrażenie, że pewne elementy tam się pojawiają losowo i w losowej kolejności. Ja w każdym razie tego nie rozumiem. I teraz np. chcę dodać profil Nikoniarzy do znajomych, ale za chorobę nie mogę znaleźć linka "dodaj do znajomych". WTF?
Kilka pytań padło, więc odpowiadam.
Są to zdjęcia wybrane na naszym forum, publikowane na portalu i tapeciarnia. Facebookiem zajmuję się sam, podobnie jak portalem, zatem wybór do tej pory należy do mnie. To się pewnie zmieni ale nie mam śmiałości angażować w tą robotę innych ludzi...na jakiej zasadzie wybieracie foty do publikacji na FB?
Dziwne i szczerze mówiąc nie mam pojęcia dlaczego tak jest. Nie ma założonej jakiejkolwiek restrykcji co do użytkowników czy regionów.A mi ani Twój link Adamie nie działa, ani wyszukiwarka nie znajduje. Mam innego Facebooka?
Jakoś mnie ten portal nie przekonał...Za to na GoldenLine dodałem, ale tam ciszaaaaaaa......![]()
![]()
Co prawda staram się nie klikać "lubię to" ale dla nikoniarzy zrobiłem wyjątek![]()
I ja![]()
Nikon http://greg77.com/
a ja w zależności ile rzeczy jest do zmoderowania, klikam "lubię to", albo "nie lubię"
i tak kilka razy dziennie od kilku miesięcy![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Skontaktuj się z nami