Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawulon Zobacz posta
    W żadnym wypadku nie powiększać!
    Dlaczego? zrobienie tego umiejętnie i z pewną wiedzą która nie jest wiedzą z kosmosu gwarantuje że mamy przewidywalny i pewny efekt.
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

oczywiste jest, ze interpolacja zrobiona przez swiadomego uzytkownika z uzyciem odpowiedniego oprogramowania (fraktale) da duzo lepsze a przede wszystkim 100% przewidywalne efekty. uzysuje sie wtedy kontrole od momentu wykonania zdjecia do wydruku (jesli drukuje sie samemu). jesli jednak nie jest sie pewnym co trzeba i jak trzeba zrobic to lepiej to zostawic algorytmowi zaimplementowanemu w labie.
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Przy okazji - zapytuję, czy znacie jakieś godne polecenia linki do stron zawierających tutoriale dotyczące powiększania ?
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dominikpl72 Zobacz posta
    Przy okazji - zapytuję, czy znacie jakieś godne polecenia linki do stron zawierających tutoriale dotyczące powiększania ?
    Ja dużo maili odbieram codziennie na temat powiększania różnych rzeczy

przepraszam, nie mogłem się powstrzymać
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

z takich polecanych stron to www.lupa.pl ale...serwer wolny, popularność wielka, więc trzeba być cierpliwym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej Olender Zobacz posta
    Dlaczego? zrobienie tego umiejętnie i z pewną wiedzą która nie jest wiedzą z kosmosu gwarantuje że mamy przewidywalny i pewny efekt.
    Oczywiście masz rację, ale osoba która potrafi to świadomie zrobić, nie ma takich wątpliwości jak autor tego wątku
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

e tam, ja mam w pokoju b0 fote z d90

Domyślnie

dostałam dziś zdjęcia. Powiększyłam normalnie do wielkości 30x45 i żadnej ale to żadnej różnicy w jakości nie widzę.
    Można śmiało powiększać bez zadnego cwaniakowania, jakość super!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

wczoraj odebralem zdjecia robione d40 - 6mln px, 30x45 wyszlo swietnie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów