Close

Strona 3 z 51 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 504

Domyślnie

ten fotograf ponoć robi naprawde znanym foty... był z nim wywiad na TVN... więc może ja bym się wstrzymał z oceną... a człowiekiem wcale nie musi być wspaniałym... jest od fotografowania i tyle...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

" szalu ni ma " z tym programem

tutaj fragmenty pierwszego odcinka dla tych , ktorzy nie widzieli ten ktory akurat Wam podlinkowalem to moge jedynie skomentowac tak : .
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Rzeczywiście straszna sieczka, to taki idol, tylko, że z modelkami. Myślałam, że to będzie coś jak supermodels na tvp2, ten program mi się podobał, trzymał przynajmniej jakiś poziom.

Domyślnie

Obejrzałem zawartość powyższego linka. Ten program idealnie pasowałby do, już zresztą wystarczająco durnego, MTV. Żenada.

Domyślnie

Ten aparacik to chyba Canon G11.

Oglądam czasami programy Top Model z innych krajów, żeby podejrzeć jak pracują różni fotografowie - to mnie tam najbardziej interesuje (no i ładne dziewczyny
    Jak na razie najlepsza IMHO edycja to Australia i Nowa Zelandia.
    D7200+D90+N10-24+N18-105VR+N70-300VR+S17-50+S50-150+N35+N85+N105+J135+T200, SB800 i parę drobiazgów

Domyślnie

Tyszka sesje na okładki hassem robi... i ponoć ceni się bardzo. A z hassebladem w takim programie latać to też tak średnio..

Domyślnie

Ja oglądam, a kto nie zna Tyszki ten kompletnie nie wie co to fotografia mody . Dla mnie koleś wymiata. Sam program jak każdy inny o podobnej formule.
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

A co to?
    Od paru lat sporadycznie zaglądam do tv. Czasem wiadomości albo teleekspress. Czasem Drogówka na tv4 i to wszystko

Domyślnie

telewizja to zło. Jedyne godne obejrzenia programy dostrrzegam między 23 a 2 nad ranem. Czyli wtedy kiedy śpię. Reszta propozycji TV to niestrawna papka. Niestety

Domyślnie

tyszka nie jest moim idolem, ale fotografie robi naprawde dobra i ktos kto choc troche ogarnia fotomode powinien go znac, tym bardziej na forum fotograficznym
    program jak program, znowu szukanie kogos tam kosztem wysmiana paru osob, pokazania zenujacych zachowan uczestnikow, kilku niewybrednych zartow jury itd
    i jak to w cyklu produkcyjnym pokazuja castingi, a wybrane modelki brykaly juz jakis czas temu po krakowskim przedmiesciu
    ps nie ogladam ale filmiki obejrzalem i rzeczywiscie jedna dziewczyna ma duze predyspozycje (i nie pisze o biuscie )

Strona 3 z 51 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów